Τρίκαλα – Έκθεση για τον Ανδρέα Παπανδρέου « Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή » Reviewed by Momizat on . Συνάντηση με τον Φίλιππο Πετσάλνικο είχαν τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, κατά την επίσκεψη του στα Τρίκαλα . Κατά τη διάρκεια της συ Συνάντηση με τον Φίλιππο Πετσάλνικο είχαν τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, κατά την επίσκεψη του στα Τρίκαλα . Κατά τη διάρκεια της συ Rating: 0

Τρίκαλα – Έκθεση για τον Ανδρέα Παπανδρέου « Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή »

antreas

Συνάντηση με τον Φίλιππο Πετσάλνικο είχαν τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, κατά την επίσκεψη του στα Τρίκαλα . Κατά τη διάρκεια της συνάντησης,  που   κράτησε πάνω από 3 ώρες,  έγινε συζήτηση σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις  και ενημέρωση σχετικά με την απόφαση του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου να  διοργανώσει στα Τρίκαλα την Έκθεση ιστορικού περιεχομένου « Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή ». 

Η έκθεση,  που είναι  μια ιστορική αναδρομή  από το 1961 έως το 1987-88, αναφέρεται στους αγώνες του Γεωργίου και του Ανδρέα Παπανδρέου  αλλά και του Ελληνικού λαού για την εδραίωση της δημοκρατίας στη χώρα μας. Η έκθεση γίνεται με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου και περιλαμβάνει επιστολές, χειρόγραφα, φωτογραφικό και αρχειακό υλικό.

Σκοπός της έκθεσης είναι η ανάκληση στη μνήμη των πολιτών, γεγονότων που σημάδεψαν τη σύγχρονη ιστορία  και καθόρισαν την πορεία της χώρας μας. Τα γεγονότα αυτά δεν αφορούν μόνο τον μεγάλο ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και τον Ελληνικό λαό που αγωνίσθηκε μαζί του για την αλλαγή στη χώρα μας .

Η έκθεση θα γίνει στο ξενοδοχείο ΑΝΑΝΤΙ από 10-12 Ιουνίου  και θα είναι ανοικτή για όλους τους συμπολίτες μας.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή