Τρίκαλα: Έρχεται κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ για Ασφαλιστικό και την Γενική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου Reviewed by Momizat on .   Στα Τρίκαλα θα βρίσκεται αύριο Τρίτη 26 Ιανουαρίου το μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ Βασίλης Παληγιάννης, επικεφαλής κλιμακίου του ανώτατου συνδι   Στα Τρίκαλα θα βρίσκεται αύριο Τρίτη 26 Ιανουαρίου το μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ Βασίλης Παληγιάννης, επικεφαλής κλιμακίου του ανώτατου συνδι Rating: 0

Τρίκαλα: Έρχεται κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ για Ασφαλιστικό και την Γενική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου

ΑΔΕΔΥ-864x400_c

 

Στα Τρίκαλα θα βρίσκεται αύριο Τρίτη 26 Ιανουαρίου το μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ Βασίλης Παληγιάννης, επικεφαλής κλιμακίου του ανώτατου συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσίων υπαλλήλων, ενόψει της πανελλαδικής-πανεργατικής απεργίας της 4ης Φεβρουαρίου.

Επικεφαλής του κλιμακίου της ΑΔΕΔΥ θα είναι το μέλος του Γενικού Συμβουλίου Βασίλης Παληγιάννης

Επικεφαλής του κλιμακίου της ΑΔΕΔΥ θα είναι το μέλος του Γενικού Συμβουλίου Βασίλης Παληγιάννης

Το κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ θα έχει διαδοχικές συναντήσεις τόσο με τους εργαζόμενους στην Αυτοδιοίκηση και δη με τους δημοτικούς υπαλλήλους στον Δήμο Τρικκαίων, όσο και με τους εργαζόμενους στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, για τον καλύτερο συντονισμό της δράσης ενάντια στο νέο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο. Νωρίς το μεσημέρι ο κ. Παληγιάννης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης, στα γραφεία του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών, μιλώντας τόσο για τα θεσμικά αιτήματα της ΑΔΕΔΥ, όσο και για τα θέματα της Εκπαίδευσης, ως αιρετός στο ΚΥΣΠΕ μέσω της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή