Τρίκαλα – Δημήτρης Κουτσούμπας : Έρχονται σκληρά μέτρα για τον Ελληνικό λαό… Reviewed by Momizat on . Με αρκετά μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, που κορυφώθηκαν με αποκάλυψη ενθηματικής πλάκας, και με ομιλία στα Μ. Καλύβια, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσε Με αρκετά μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, που κορυφώθηκαν με αποκάλυψη ενθηματικής πλάκας, και με ομιλία στα Μ. Καλύβια, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσε Rating: 0

Τρίκαλα – Δημήτρης Κουτσούμπας : Έρχονται σκληρά μέτρα για τον Ελληνικό λαό…

koytsoympas trikala
Με αρκετά μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, που κορυφώθηκαν με αποκάλυψη ενθηματικής πλάκας, και με ομιλία στα Μ. Καλύβια, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ για την απότιση φόρου τιμής στον Αρη Βελουχιώτη.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Παρόντος του ΓΓ του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας της ΚΕ του κόμματος, τιμήθηκε η προσωπικότητα που έχει αποκατασταθεί πολιτικά αλλά όχι κομματικά – με συγκεκριμένο βεβαίως σκεπτικό – από το ΚΚΕ: ο Αρης Βελουχιώτης, που λίγα μέτρα από το σημείο ομιλίας του κ. Κουτσούμπα, μαζί με τον Τζαβέλλα, αντιμετώπισαν τη σφαγιαστική λογική της περιφοράς και έκθεσης των κομμένων κεφαλιών τους. Αυτοί, που πολέμησαν ενάντια στον κατακτητή.
koytsoympas
Οι εκδηλώσεις είχαν ξεκινήσει πριν ημέρες με εκθέσεις φωτογραφίας και ομιλίες σε συγκεκριμένες περιοχές, ενώ η εκδήλωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου είχε και μουσικό πρόγραμμα. Ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στις ιδέες της αντίστασης, της κοινωνικής απελευθέρωσης και στους αγώνες του λαού μας, ενώ η συγκίνηση κορυφώθηκε, όταν αποκάλυψε την πλάκα για τον Αρη και όταν – για πρώτη φορά γραμματέας του ΚΚΕ – κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των ηρωικών 5 τρικαλινών ΕΠΟΝιτών.

Στην ομιλία του αργότερα στα Μ. Καλύβια ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στην πολιτική κατάσταση και ειδικά στην ανάγκη αντίστασης του λαού στη βάση των απόψεων του ΚΚΕ, μπροστά στα παιχνίδια των ιμπεριαλιστών και στις λυκοσυμμαχίες εντός ΕΕ με φόντο την Ελλάδα.

koytsoympas

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή