Τρίκαλα – Με μεγάλη επιτυχία το Λυρικό Τραγούδι Master class με τον Δημήτρη Καβράκο Reviewed by Momizat on .  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα με πρωτοβουλία του Συλλόγου  Φίλων της Μουσικής  η εκτέλεση του πρώτου master class υψηλού επιπέδου υπό την διε  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα με πρωτοβουλία του Συλλόγου  Φίλων της Μουσικής  η εκτέλεση του πρώτου master class υψηλού επιπέδου υπό την διε Rating: 0

Τρίκαλα – Με μεγάλη επιτυχία το Λυρικό Τραγούδι Master class με τον Δημήτρη Καβράκο

kanrakos 1

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα με πρωτοβουλία του Συλλόγου  Φίλων της Μουσικής  η εκτέλεση του πρώτου master class υψηλού επιπέδου υπό την διεύθυνση του διεθνούς φήμης Βαθύφωνου Δημήτρη Καβράκου.

Το master class – μια μοναδική εμπειρία για όσους συμμετείχαν ήταν ανοικτό για μαθητές –σπουδαστές από όλη την Ελλάδα και διοργανώθηκε στα Τρίκαλα στην ανακαινισμένη αίθουσα της Δωροθέας Σχολής .

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε  Gala Όπερας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στο οποίο συμμετείχαν  κατόπιν επιλογής κάποιοι από τους ενεργά συμμετέχοντες και η Συμφωνική Ορχήστρα.

 

 

kavrakos 2

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή