Τρίκαλα – Στις καλένδες η ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Reviewed by Momizat on . Στα χαρτιά θα συνεχίσει να παραμένει το νέο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Παρά τις υποσχέσεις των αρμοδίων και τις κατά καιρούς δεσμεύσεις τοπικών Στα χαρτιά θα συνεχίσει να παραμένει το νέο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Παρά τις υποσχέσεις των αρμοδίων και τις κατά καιρούς δεσμεύσεις τοπικών Rating: 0

Τρίκαλα – Στις καλένδες η ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου

Τρίκαλα – Στις καλένδες η ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου

Στα χαρτιά θα συνεχίσει να παραμένει το νέο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Παρά τις υποσχέσεις των αρμοδίων και τις κατά καιρούς δεσμεύσεις τοπικών παραγόντων της Νέας Δημοκρατίας , η ανέγερση του νέου κτηρίου της ΕΛ.ΑΣ στα Τρίκαλα δεν εγκρίθηκε απο πλευράς Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Η Αστυνομία δεν διαθέτει ιδιόκτητο κτήριο στα Τρίκαλα για πολλές δεκαετίες και κατά καιρούς στέγαζε τις υπηρεσίες της σε διάφορες ιδιωτικές οικοδομές. 

Στο νέο πρόγραμμα κατασκευής νέων κτηρίων εντάχθηκαν 14 Αστυνομικές Δ/νσεις και δυστυχώς παρά τις διαβεβαιώσεις που υπήρξαν μέχρι σήμερα , απουσιάζει η κατασκευή νεου κτηρίου για την Αστυνομική Δ/νση Τρικάλων.

Τελικά για να χρυσώσουν το χάπι , ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ζήτησε επι πλέον δικαιολογητικά για να μετονομαστεί … το Τμήμα Ασφαλείας σε Υποδιεύθυνση Ασφαλειας Τρικάλων.

Ασφαλώς και αποτελεί επιτακτική ανάγκη το νέο κτήριο το οποίο θα ικανοποιεί τον στρατηγικό σχεδιασμό της Αστυνομίας, για καλύτερη αστυνόμευση και συνθήκες για τους αστυνομικούς.

Αφήστε το σχόλιο σας