Τρίκαλα – «Τα μαγικά γράμματα»: Το βιβλιοπωλείο που ξεχωρίζει Reviewed by Momizat on . Τα βιβλία είναι από τα πιο πολύτιμα δώρα που μπορείς να χαρίσεις σε κάποιον. Δώρα αγαπημένα που σε ταξιδεύουν και σε ψυχαγωγούν. Στα Τρίκαλα υπάρχει ένα κουκλίσ Τα βιβλία είναι από τα πιο πολύτιμα δώρα που μπορείς να χαρίσεις σε κάποιον. Δώρα αγαπημένα που σε ταξιδεύουν και σε ψυχαγωγούν. Στα Τρίκαλα υπάρχει ένα κουκλίσ Rating: 0

Τρίκαλα – «Τα μαγικά γράμματα»: Το βιβλιοπωλείο που ξεχωρίζει

Τρίκαλα – «Τα μαγικά γράμματα»: Το βιβλιοπωλείο που ξεχωρίζει

Τα βιβλία είναι από τα πιο πολύτιμα δώρα που μπορείς να χαρίσεις σε κάποιον. Δώρα αγαπημένα που σε ταξιδεύουν και σε ψυχαγωγούν. Στα Τρίκαλα υπάρχει ένα κουκλίστικο βιβλιοπωλείο, «Τα μαγικά γράμματα», ανοιχτά κάθε μέρα πρωί και απόγευμα, όπου μπορείς να βρεις βιβλία για κάθε ηλικία . Φυσικά, εκτός από βιβλία εδώ θα βρεις δεκάδες άλλα όμορφα δώρα όπως επιτραπέζια, πάζλ, σε χειροτεχνίας και κατασκευών, αλλά και την πιο ενημερωμένη σειρά parker.

 

Ένας ζεστός χώρος που  στήθηκε με πολύ μεράκι κι αγάπη για το βιβλίο

«Τα μαγικά γράμματα» είναι ένας ζεστός χώρος με φιλικό περιβάλλον, που στήθηκε με πολύ μεράκι κι αγάπη για το βιβλίο, επί της Καποδιστρίου 6 (πλησίον Πλατ. Παλαιού Δεσποτικού) για να μας ταξιδεύει στο χώρο του βιβλίου όλο το χρόνο. 

Η ιδιοκτήτριά του, Βούλα Παπαντώνη-Σελέκου, έχοντας εμπειρία 24 ετών, έχει βάλει τα… δυνατά της και μας υποδέχεται με χαμόγελο και πάντα πρόθυμη να μας εξυπηρετήσει. Άλλωστε, «Τα μαγικά γράμματα» είναι ο χώρος που γεννήθηκε από την αγάπη της για τα βιβλία και τη θέληση για την καλύτερη προώθησή τους.

Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι εδώ μπορείτε να βγάλετε τις φωτοτυπίες σας, ενώ αν έχετε κουπόνια του ΟΓΑ βρίσκεστε στο σωστό μέρος για να τα εξαργυρώσετε.

Info
Βιβλιοχαρτοπωλείο «Τα Μαγικά Γράμματα»
Διεύθυνση: Καποδιστρίου 6 (πλησίον Πλατ. Παλαιού Δεσποτικού)
Τηλ. 2431070420, 6995318317
Email: voulaki.pap@gmail.com


Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή