Τρίκαλα – Φιλικός μικτός αγώνας ποδοσφαίρου και αθλήματα στίβου με πρόσφυγες μαθητές και φοιτητές ΤΕΦΑΑ Reviewed by Momizat on . Το Εργαστήριο Ψυχολογίας της Άσκησης και Ποιότητας Ζωής του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει την Τετάρτη 9 Μαΐου στις 10.00 το πρωί στις εγκαταστάσ Το Εργαστήριο Ψυχολογίας της Άσκησης και Ποιότητας Ζωής του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει την Τετάρτη 9 Μαΐου στις 10.00 το πρωί στις εγκαταστάσ Rating: 0

Τρίκαλα – Φιλικός μικτός αγώνας ποδοσφαίρου και αθλήματα στίβου με πρόσφυγες μαθητές και φοιτητές ΤΕΦΑΑ

Τρίκαλα – Φιλικός μικτός αγώνας ποδοσφαίρου και αθλήματα στίβου με πρόσφυγες μαθητές και φοιτητές ΤΕΦΑΑ

Το Εργαστήριο Ψυχολογίας της Άσκησης και Ποιότητας Ζωής του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει την Τετάρτη 9 Μαΐου στις 10.00 το πρωί στις εγκαταστάσεις του μικτό φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου και αθλήματα στίβου σε παιγνιώδη μορφή (kids athletics) με πρόσφυγες μαθητές και φοιτητές του Τμήματος για το κλείσιμο της χρονιάς άσκησης προσφυγόπουλων.

Το ΤΕΦΑΑ πραγματοποιεί με επιτυχία προγράμματα άσκησης προσφύγων τα τελευταία δυο χρόνια. Τα προγράμματα αυτά εστιάζουν στην προαγωγή της ισότητας στην κοινωνία, στην κοινωνική ενσωμάτωση των προσφύγων και στην καταπολέμηση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού με την παροχή ίσων ευκαιριών συμμετοχής σε αθλήματα και φυσικές δραστηριότητες. Όλοι μπορούν να συνεισφέρουν στην κοινωνία με το ταλέντο τους, τις δεξιότητες και τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν προσφυγόπουλα από δύο Δημοτικά σχολεία και 3 Γυμνάσια της πόλης μας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία, τη συντονίστρια  εκπαίδευσης προσφύγων Νομού Τρικάλων κα Τοπαλίδου Κυριακή, τους εκπαιδευτικούς των παιδιών, καθώς και τους διευθυντές των σχολείων που θα συμμετάσχουν: τον  διευθυντή του 2ου Γυμνασίου κο Κίτο Ευάγγελο, τον διευθυντή του 3ου Γυμνασίου κο Γκούτα Κώστα, τον διευθυντή του 9ου Γυμνασίου κο Λιάκο Αριστείδη, τη διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου κ. Λιάκου Ευαγγελία  και τη διευθύντρια του 33ου δημοτικού Σχολείου κ. Γεωργαλή Παναγιώτα.

Το ΤΕΦΑΑ ΠΘ ευχαριστεί το e-trikala που είναι αρωγός στις προσπάθειες του καθώς και τους φοιτητές του χωρίς τους οποίους η πραγματοποίηση ανάλογων εγχειρημάτων δεν θα ήταν δυνατή.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθυνθείτε στο Εργαστήριο Ψυχολογίας της Άσκησης και Ποιότητας Ζωής του ΤΕΦΑΑ ΠΘ στο psylab@pe.uth.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή