Τραγωδία στο Τρίκερι – Νεκρή 52χρονη Reviewed by Momizat on . ραγωδία τα ξημερώματα στο Τρίκερι, στη θαλάσσια περιοχή Αλογόπορος. Σκάφος που οδηγούσε ο εκπαιδευτής Γιώργος Ηλιόπουλος, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής ραγωδία τα ξημερώματα στο Τρίκερι, στη θαλάσσια περιοχή Αλογόπορος. Σκάφος που οδηγούσε ο εκπαιδευτής Γιώργος Ηλιόπουλος, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής Rating: 0

Τραγωδία στο Τρίκερι – Νεκρή 52χρονη

TRIKERI
ραγωδία τα ξημερώματα στο Τρίκερι, στη θαλάσσια περιοχή Αλογόπορος. Σκάφος που οδηγούσε ο εκπαιδευτής Γιώργος Ηλιόπουλος, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσε στα βράχια.

Στο σκάφος επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα, που είχαν πάει Σαββατοκύριακο στο Τρίκερι με το σκάφος. Μεταξύ των επιβατών η 52χρονη Ελένη Θεοχάρη, η οποία από τη δύναμη της σύγκρουσης εκτοξεύτηκε από το σκάφος και χτύπησε με το κεφάλι πάνω στα βράχια. Το χτύπημα ήταν θανατηφόρο.

Επιβάτες άλλου σκάφους ενημέρωσαν το Κεντρικό Λιμεναρχείο. Οι επιβαίνοντες στο μοιραίο σκάφος μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, ωστόσο για την 52χρονη ήταν ήδη αργά.
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή