Τρικαλινές θύμισες Reviewed by Momizat on . Την ίδια περίπου εποχή (στα χρόνια του Μεσοπολέμου) ο λόφος του Προφήτη Ηλία πριν ξεκινήσει η δενδροφύτευσή του, η οποία μας προσφέρει μεν σήμερα ένα καταπράσιν Την ίδια περίπου εποχή (στα χρόνια του Μεσοπολέμου) ο λόφος του Προφήτη Ηλία πριν ξεκινήσει η δενδροφύτευσή του, η οποία μας προσφέρει μεν σήμερα ένα καταπράσιν Rating: 0

Τρικαλινές θύμισες

Τρικαλινές θύμισες

Την ίδια περίπου εποχή (στα χρόνια του Μεσοπολέμου) ο λόφος του Προφήτη Ηλία πριν ξεκινήσει η δενδροφύτευσή του, η οποία μας προσφέρει μεν σήμερα ένα καταπράσινο περιβάλλον, κατάλληλο για τις μικρές αποδράσεις των Τρικαλινών, δεν μας επιτρέπει όμως να έχουμε την πλήρη εικόνα του, όπως αυτή της φωτογραφίας.
Στο πλάνο μας τα γύρω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία ελάχιστα δένδρα πολύ λίγο μας εμποδίζουν να έχουμε πλήρη εικόνα του λοφίσκου αλλά και ίδιου του Ιερού Ναού. Να σημειώσουμε επιπλέον ότι στο οίκημα που διακρίνουμε στα αριστερά λειτουργούσε προπολεμικά αναψυκτήριο.
Σε πρώτο πλάνο βέβαια η είσοδος στο ανηφορικό μονοπάτι που οδηγούσε στην εκκλησία. Πολύ αργότερα, και μετά την δενδροφύτευση της περιοχής, προστέθηκαν οι αναβαθμίδες προκειμένου η πρόσβαση των περιπατητών να είναι πιο εύκολη.

Σωτήρης Κύρμπας

η εικόνα προφίλ του Sotiris Kirmpas

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή