Τσιτσιπάς: Υπέκυψε στην ανωτερότητα του Ναδάλ Reviewed by Momizat on . Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε κόντρα στο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός, πολύ πιο έμπειρος, επικράτησε με 3-0 σετ (6-2, 6-4, 6-0) και προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε κόντρα στο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός, πολύ πιο έμπειρος, επικράτησε με 3-0 σετ (6-2, 6-4, 6-0) και προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό Rating: 0

Τσιτσιπάς: Υπέκυψε στην ανωτερότητα του Ναδάλ

Τσιτσιπάς: Υπέκυψε στην ανωτερότητα του Ναδάλ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε κόντρα στο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός, πολύ πιο έμπειρος, επικράτησε με 3-0 σετ (6-2, 6-4, 6-0) και προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό του Αυστραλιανού Οπεν.

Ηταν αδύνατον! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα μπορούσε να νικήσει αυτό τον Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός είχε απαντήσεις σε κάθε πρόβλημα που του έβαζε ο νεαρός Ελληνας και πήρε τη νίκη με 3-0 σετ, μαζί και την πρόκριση στον τελικό Αυστραλιανό Οπεν.

Στο εν λόγω τουρνουά πάντως, ο Τσιτσιπάς είχε κάνει ήδη την υπέρβασή του. Η νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ που του χάρισε την πρόκριση στους “8” ήταν η κυριότερη εξ’ αυτών και εν συνεχεία ακολούθησε η πρόκριση και στα ημιτελικά, στόχο που είχε θέση ο Ελληνας τενίστας εδώ και αρκετούς μήνες.

Προφανώς, ο Τσιτσιπάς έχει έρθει για να μείνει. Το νεαρό της ηλικίας του, μόλις 20 ετών, μπορεί να το εξασφαλίσει αυτό, όπως άλλωστε και το ταλέντο του το οποίο έχουν ήδη διαγνώσει οι κορυφαίοι ειδικοί του αθλήματος.

Ο μεγάλος νικητής Ναδάλ πάντως αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά. “Δεν θα είμαι αυτός που θα πει αν θα γίνει σπουδαίος ή όχι. Έχει τα πάντα για να τα καταφέρει. Καλά χτυπήματα, ανεβαίναει καλά στο φιλέ. Μπορεί να γίνει ένας πρωταθλητής πολλών Γκραντ Σλαμ. Έφτασε στα ημιτελικά και αυτό δείχνει πολλά για αυτόν Ελπίζω να τον αντιμετωπίσω σε σημαντικούς αγώνες στο μέλλον”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή