Φυλακές Τρικάλων: Κρυμμένα σε παντελόνια 42 γραμμάρια ηρωίνης Reviewed by Momizat on . Σαράντα δύο γραμμάρια ηρωίνης, κρυμμένη μέσα σε τέσσερα παντελόνια, επιχείρησε να περάσει σύζυγος κρατουμένου, Γεωργιανής καταγωγής, στις Φυλακές Τρικάλων. Κατά Σαράντα δύο γραμμάρια ηρωίνης, κρυμμένη μέσα σε τέσσερα παντελόνια, επιχείρησε να περάσει σύζυγος κρατουμένου, Γεωργιανής καταγωγής, στις Φυλακές Τρικάλων. Κατά Rating: 0

Φυλακές Τρικάλων: Κρυμμένα σε παντελόνια 42 γραμμάρια ηρωίνης

Φυλακές Τρικάλων: Κρυμμένα σε παντελόνια 42 γραμμάρια ηρωίνης

Σαράντα δύο γραμμάρια ηρωίνης, κρυμμένη μέσα σε τέσσερα παντελόνια, επιχείρησε να περάσει σύζυγος κρατουμένου, Γεωργιανής καταγωγής, στις Φυλακές Τρικάλων.

Κατά τον έλεγχο, ο υπεύθυνος σωφρονιστικός υπάλληλος εντόπισε την ποσότητα της ηρωίνης, η οποία ήταν επιμελώς κρυμμένη στα παντελόνια, με την σύζυγο να συλλαμβάνεται, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και η Εισαγγελία. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε, με το Υπουργείο Δικαιοσύνης να συγχαίρει δημόσια, με σχετική ανακοίνωση, τον σωφρονιστικό υπάλληλο που εντόπισε και απέτρεψε την εισαγωγή της ναρκωτικής ουσίας, επιδεικνύοντας εγρήγορση και ευσυνειδησία στην άσκηση των καθηκόντων του. Τονίζει, μάλιστα, πως “είναι η δεύτερη επιτυχημένη αποτροπή εισαγωγής σημαντικής ποσότητας παράνομων ουσιών, μόλις σε μία εβδομάδα, καταδεικνύοντας αφενός τη συνεχή απειλή των Φυλακών από τέτοιες εγκληματικές ενέργειες, αφετέρου τον υψηλό επαγγελματισμό των υπαλλήλων για να κρατήσουν τα καταστήματα κράτησης “καθαρά” από ναρκωτικά…”.

ert

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή