Φ.Κουβέλης: Δεν εξαπατηθήκαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by Momizat on . Κατηγορηματικός ότι η ΔΗΜΑΡ δεν εξαπατήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ως προς το ενδεχόμενο εκλογικής συνεργασίας των δύο κομμάτων ήταν ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέ Κατηγορηματικός ότι η ΔΗΜΑΡ δεν εξαπατήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ως προς το ενδεχόμενο εκλογικής συνεργασίας των δύο κομμάτων ήταν ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέ Rating: 0

Φ.Κουβέλης: Δεν εξαπατηθήκαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Φ.Κουβέλης: Δεν εξαπατηθήκαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ
Κατηγορηματικός ότι η ΔΗΜΑΡ δεν εξαπατήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ως προς το ενδεχόμενο εκλογικής συνεργασίας των δύο κομμάτων ήταν ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

«Δεν είχαμε συζητήσει απολύτως τίποτα ούτε για ψηφοδέλτια ούτε για άλλα ζητήματα διότι εκείνο που προείχε για μας ήταν η προγραμματική συμφωνία και μάλιστα με συγκεκριμένες θέσεις τις οποίες πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να αποδεχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε.

Οι συζητήσεις διεκόπησαν -όπως πρόσθεσε- όταν ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι το πρόγραμμα του κόμματός του είναι η πρόταση που έκανε στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Κουβέλης ξεκαθάρισε μάλιστα πως η στάση που κράτησαν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας δεν είχε να κάνει με την όποια συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η αλλαγή της πολιτικής ήταν αναγκαία και γι’ αυτό δεν ψηφίσαμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας», είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Ο ίδιος εκτίμησε πως ο Αντώνης Σαμαράς είχε επιλέξει τις εκλογές «διότι τα μέτρα, τα οποία ήταν έτοιμος να συμφωνήσει ήταν τόσο επαχθή, τόσο ασήκωτα ώστε δεν είχε κανέναν λόγο να προχωρήσει και να δεχθεί αυτά τα μέτρα. Διότι θα έβλεπε την απομείωση, τη σμίκρυνση του εκλογικού του μεγέθους».

Ο κ. Κουβέλης αρνήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα για το τι θα πράξει εάν η ΔΗΜΑΡ δεν καταφέρει να μπει στην επόμενη Βουλή με δεδομένο τα δημοσκοπικά αποτελέσματα. «Διεκδικούμε το καλύτερο πολιτικό αποτέλεσμα. Θέλω να σας πω ότι υπάρχουν οι πολίτες που θα στείλουν τη ΔΗΜΑΡ στην επόμενη Βουλή» δήλωσε.

Newsroom ΔΟΛ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή