Χαμός στον Αlpha! Παρενέβη ο Κοντομηνάς στην εκπομπή της Τσιμτσιλή- «Θα έπρεπε να ντρέπεστε»! (Βίντεο) Reviewed by Momizat on . Πρωτοφανές σκηνικό on air στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή Happy Day. Σε ένα θέμα που σχολιάστηκε για την ιδιωτική πρωτοβουλία και την υγεία, εκφράστηκε μι Πρωτοφανές σκηνικό on air στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή Happy Day. Σε ένα θέμα που σχολιάστηκε για την ιδιωτική πρωτοβουλία και την υγεία, εκφράστηκε μι Rating: 0

Χαμός στον Αlpha! Παρενέβη ο Κοντομηνάς στην εκπομπή της Τσιμτσιλή- «Θα έπρεπε να ντρέπεστε»! (Βίντεο)

Χαμός στον Αlpha! Παρενέβη ο Κοντομηνάς στην εκπομπή της Τσιμτσιλή- «Θα έπρεπε να ντρέπεστε»! (Βίντεο)

Πρωτοφανές σκηνικό on air στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή Happy Day. Σε ένα θέμα που σχολιάστηκε για την ιδιωτική πρωτοβουλία και την υγεία, εκφράστηκε μια άποψη από τον Δημήτρη Παπανώτα που παρερμηνεύθηκε και τα αίματα άναψαν με τον Δήμο Βερύκιο.

Η εκπομπή κόπηκε, πήγε σε διαφημίσεις και όταν επέστρεψαν ζήτησε να παρέμβει στον αέρα ο πρόεδρος του Alpha, Δημητρης Κοντομηνάς.

 

«Τέτοια ντροπή που ένιωσα σήμερα με εσάς δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου» ήταν η πρώτη φράση του ομίλου Demco.

«Κύριε πρόεδρε αν μου επιτρέπετετ» έλεγε η Τσιμτσιλή.

«Μη μιλάς, άσε να τελειώσω» τη διέκοψε με ένταση ο πρόεδρος του Alpha, συνεχίζοντας να απαριθμεί την τραγική κατάσταση στο χώρο της υγείας και να λέει ότι δεν έπρεπε να μιλήσουν άσχημα για μια ιδιωτική πρωτοβουλία που έρχεται να καλύψει τα κενά του κράτους.

«Περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη. Και από τον Δημήτρη (Παπανώτα) και εσύ», είπε στον Δήμο Βερύκιο.

«Κυριε πρόεδρε, επιτρέψτε μου κι εμένα να δικαιολογήσω τον συνεργάτη μου» είπε η Σταματίνα…

«Τι να δικαιολογήσεις;;, τα αδικαιολόγητα; Αυτή τη ντροπή την έφαγα στη μούρη μου σήμερα».

«Επιτέλους, σταμάτα να μιλάς απέναντι μου ρε. Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα, σας προσέχουμε, έχετε κάθε μέρα το μισθό σας και με κάνατε και ντράπηκα σήμερα».

«Ντροπή σας, γεια σας! Με τέτοιους ανθρώπους δεν θα πάει μπροστά η Ελλάδα» ήταν τα τελευταία λόγια του κ. Κοντομηνά πριν κλείσει τη γραμμή.

Δείτε το βίντεο:

Τι προκάλεσε την «έκρηξη»

Το θέμα που έφερε τον αρχικό τσακωμό και ήταν η αιτία για να παρεμβει ο κ. Κοντομηνάς, ήταν ότι ο Δημήτης Παπανώτας σχολίασε πως δεν θα έπρεπε το Ιατρικό Κέντρο να “υιοθετήσει” τις μητέρες και τα παιδιά από τους Φούρνους Ικαρίας, καθώς αυτό είναι δουλειά του κράτους. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Και αυτό μας κάνει περήφανους; Είμαστε σε μια ευρωπαϊκή χώρα όπου η υγεία των παιδιών ενός ελληνικού νησιού εξαρτάται από την ελεημοσύνη ενός ιατρικού κέντρου; Είναι κατάντια αυτό. 

Δείτε το βίντεο:

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή