Χρήστος Λάππας : ομολογεί ότι έχει έλλειμμα ηγεσίας η Φώφη Γενηματά Reviewed by Momizat on . Τη διαγραφή του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ σχολίασε σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας: « Θεωρώ ότι η πράξη της Φ Τη διαγραφή του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ σχολίασε σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας: « Θεωρώ ότι η πράξη της Φ Rating: 0

Χρήστος Λάππας : ομολογεί ότι έχει έλλειμμα ηγεσίας η Φώφη Γενηματά

Χρήστος Λάππας : ομολογεί ότι έχει έλλειμμα ηγεσίας η Φώφη Γενηματά

Τη διαγραφή του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ σχολίασε σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας:

« Θεωρώ ότι η πράξη της Φώφης Γεννηματά απέναντι στον Ευάγγελο Βενιζέλο θυμίζει λίγο την εκπαραθύρωση κάποτε του Κώστα Σημίτη. Γίνεται σε μια εποχή που θα έπρεπε να υπάρχει συνένωση δυνάμεων και όχι ακρωτηριασμός.

Δεν μπορώ να το ερμηνεύσω με όρους πολιτικού ορθολογισμού, μόνο με όρους κοινωνικής ψυχολογίας εξηγείται.

Εάν η πρόεδρος αισθάνεται ότι δεν μπορεί το δικό της πολιτικό προφίλ να σκιάσει το προφίλ ενός στελέχους, τότε το πρόβλημα το έχει η ίδια.

Με την πράξη της ομολογεί ότι έχει έλλειμμα ηγεσίας.

Πιστεύω ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρέπει να παραμείνει μαχητής της παράταξης, είναι ο άνθρωπος που έσωσε τη χώρα από τη χρεοκοπία και του φορτώνουν ‘ψυχώσεις’ οι Παπανδρεικοί ότι ανέτρεψε τον Γιώργο Παπανδρέου, κάτι που κινείται στο επίπεδο της ιδεοληψίας και δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή