Χτίζουν καριέρες στα συντρίμμια της γέφυρας Reviewed by Momizat on .     Αυτή τη στιγμή αυτό που με απασχολεί δεν είναι να αποδώσω ευθύνες σε κάποιον. Δε θρηνήσαμε νεκρούς δεν έπαθε κάποιος άνθρωπος κάτι. Θα μπορούσε να     Αυτή τη στιγμή αυτό που με απασχολεί δεν είναι να αποδώσω ευθύνες σε κάποιον. Δε θρηνήσαμε νεκρούς δεν έπαθε κάποιος άνθρωπος κάτι. Θα μπορούσε να Rating: 0

Χτίζουν καριέρες στα συντρίμμια της γέφυρας

Χτίζουν καριέρες στα συντρίμμια της γέφυρας

 

 

Αυτή τη στιγμή αυτό που με απασχολεί δεν είναι να αποδώσω ευθύνες σε κάποιον. Δε θρηνήσαμε νεκρούς δεν έπαθε κάποιος άνθρωπος κάτι. Θα μπορούσε να πέσει η γέφυρα πρωί η μεσημέρι και να είχαν συμβεί τραγικά γεγονότα. Αυτό που επείγει τώρα είναι να επιστρέψουμε με κάποιο τρόπο στην καθημερινότητα μας η οποία είναι πολύ δύσκολη. Κι ο χιονιάς θα τη δυσκολέψει κι άλλο. Όποτε αφήστε μας να προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και να δούμε πως θα τα βγάλουμε πέρα. Και με τις ζωές μας και με τις δουλειές μας. Αυτό απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους πολιτικούς που βρήκαν ευκαιρία να χτίσουν καριέρα στα συντρίμμια της γέφυρας. Τέτοια γελοιότητα.
ΥΓ. Μόλις γίνουν αυτά που πρέπει θα μιλήσουμε και για τις ευθύνες. Οι γέφυρες δεν πέφτουν επειδή έβρεξε 24 ώρες. Όχι τώρα όμως.

Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή