"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.9 C
Trikala

Χωρίς εκπλήξεις η σύνθεση των ψηφοδελτίων στο νομό Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η απόφαση για πρόωρη διπλή προσφυγή στις κάλπες στο διάστημα Μαίου – Σεπτεμβρίου του παρόντος έτους, φαίνεται ότι κυοφορείται στο Μέγαρο Μαξίμου, εάν τα δημοσκοπικά αποτελέσματα παραμείνουν ευνοικά για τη Κυβέρνηση.


Το στοιχείο αυτό δημιουργεί διεργασίες και κομματική εκρήγορση, στα κομματικά επιτελεία των κοινοβουλευτικών σχηματισμών και των αντίστοιχων τοπικών οργανώσεων. 


Τα δεδομένα για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ στο νομό Τρικάλων, δημιουργούν συνθήκες ασφαλούς πρόβλεψης για τη σύνθεσή του, μιας και ομάδα που νικάει δεν αλλάζει. 


Άλλωστε τόσο ο κ.Μικέλης Χατζηγάκης όσο και ο Ηλίας Βλαχογιάννης που δεν κατάφεραν στη προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση να καταλάβουν μια θέση στη βουλή, τα πήγαν κατά γενική ομολογία αρκετά καλά.


Η μόνη αλλαγή που πρόκειται να πραγματοποιηθεί, είναι η θέση μιας γυναίκας υποψηφίου που θα πλαισιώσει τη κ.Κατερίνα Παπακώστα, όπως επιβάλλει η ποσόστωση, ενώ δεν υφίσταται κανένα ζήτημα, με ενδεχόμενο ηλικιακό όριο συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο(οριακά για το κ.Βλαχογιάννη).


Στη αντίπερα όχθη και το τοπικό ΣΥ.ΡΙΖ.Α τα πράγματα είναι πιο σύνθετα, με μόνους σίγουρους το κ.Σιμορέλη και τη κ.Δριτσέλη, ενώ μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει η συγκρότηση του τοπικού ψηφοδελτίου, με τρείς εκπροσώπους του ασθενούς φύλου.


Πάντως όλα αυτά είναι πρώιμα και οι όποιες αποφάσεις δεν αναμένονται σύντομα, αφού όπως είθισται τα τελευταία χρόνια, η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων γίνεται το πολύ τρείς εβδομάδες πριν τις εκλογές.

Κουτσονάσιος Κωνσταντίνος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Καλημέρα σας
  Πολύ γουστάρω τη φράση :
  με τρεις εκπροσώπους του ασθενούς φύλου
  Προς Θεού δεν είναι γυναικείου …
  Μην μολύνομαι την σκέψη μας…
  Τα ξαναλέμε !!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης