Ψάχνουν Ρουσόπουλο στη Κυβέρνηση Reviewed by Momizat on . Η συνέντευξη τύπου της Υπουργού Πολιτισμού κας Λ. Μενδώνη που τελικά εξελίχθηκε σε απόλυτο φιάσκο, ανέδειξε το έλλειμμα επικοινωνιακής στρατηγικής της Η συνέντευξη τύπου της Υπουργού Πολιτισμού κας Λ. Μενδώνη που τελικά εξελίχθηκε σε απόλυτο φιάσκο, ανέδειξε το έλλειμμα επικοινωνιακής στρατηγικής της Rating: 0

Ψάχνουν Ρουσόπουλο στη Κυβέρνηση

Ψάχνουν Ρουσόπουλο στη Κυβέρνηση

Η συνέντευξη τύπου της Υπουργού Πολιτισμού κας Λ. Μενδώνη που τελικά εξελίχθηκε σε απόλυτο φιάσκο, ανέδειξε το έλλειμμα επικοινωνιακής στρατηγικής της Κυβέρνησης, στη διαχείριση ανάλογων κρίσεων.

Αν και η Δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί ακόμη για την υπόθεση Λιγνάδη, η φθορά για το κυβερνών κόμμα από τις άστοχες επιλογές του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλη.

Η κα Μενδώνη όφειλε να αναλάβει τις ευθύνες της και να παραιτηθεί άμεσα από τη θέση της, διευκολύνοντας το κ.Πρωθυπουργό και το Μέγαρο Μαξίμου.

Αντί αυτού έδωσε το πρόσχημα για αντιπολιτευτικές κορώνες στην αντιπολίτευση και τροφή στο αμείλικτο σε τέτοιες περιπτώσεις διαδίκτυο. 

Εν πάση περιπτώσει το επιτελείο της οδού της Ηρώδου του Αττικού, οφείλει να καταστεί πιο συγκεντρωτικό και αποτελεσματικό στον επικοινωνιακό σχεδιασμό. 

Επίσης να αντιληφθεί ότι ο προσεταιρισμός των ΜΜΕ με άφθονο κρατικό χρήμα δεν αποτελεί πανάκεια και συγχωροχάρτι για κάθε είδους αστοχία της Κυβέρνησης. 

Κι αυτό γιατί τα ανεξάρτητα social media, έχουν αναλάβει το βάρος της ενημέρωσης στην Ελληνική Δημοκρατία και καραδοκούν..

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή