«Όξω ρε όξω…!» Reviewed by Momizat on . Θα τους συναντήσετε καθημερινά στο κέντρο της πόλης. Είναι κάποιοι καταπληκτικοί τύποι όπως ο Βασιλάκης και ο Θανάσης που ξεστρίβονται στα γέλια όταν περνάνε απ Θα τους συναντήσετε καθημερινά στο κέντρο της πόλης. Είναι κάποιοι καταπληκτικοί τύποι όπως ο Βασιλάκης και ο Θανάσης που ξεστρίβονται στα γέλια όταν περνάνε απ Rating: 0

«Όξω ρε όξω…!»

«Όξω ρε όξω…!»

Θα τους συναντήσετε καθημερινά στο κέντρο της πόλης.

Είναι κάποιοι καταπληκτικοί τύποι όπως ο Βασιλάκης και ο Θανάσης που ξεστρίβονται στα γέλια όταν περνάνε από μπροστά τους κάποιοι φλώροι , τζιτζιφιόγκοι και ζάμπλουτοι υποφήφιοι που θέλουν να σώσουν τον τόπο .

Είναι αυτοί που προσπαθούν να δαμάσουν το φλώρο που έχουν μέσα τους ενώ ο Θανάσης με τον Βασιλάκη δεν έχουν ούτε πατεράδες χορηγούς , ούτε πεθερικά που θέλουν να δουν τη νύφη τους ή το γαμπρό τους να καταξιώνονται μέσω της κάλπης , ούτε μαμάδες με λεφτά , ούτε πατεράδες με μεγάλη …τοπική ιστορία .

Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο τα πλουσιόπαιδα  να θέλουν να σώσουν τον τόπο και οι αστείες αναφορές τους στα τοπικά ΜΜΕ έχουν πάρει διαστάσεις τρελοκομείου.

Είναι οι επαναστάτες φλώροι .

Μα όλοι ΦΛΩΡΟΙ;

Το αστείο είναι πως πολλοί Τρικαλινοί δεν αντιλαμβάνονται πως αυτό που βλέπουμε είναι πόλεμος…. μεταξύ οικογενειών . 

Ο Βασιλάκης με τον Θανάση τίποτα δεν έχουν , είναι αυτοί και το κιόσκι τους , υποψήφιοι με την Ανταρσύα .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή