Όταν μιλάει ο γιατρός !!! Reviewed by Momizat on . Η ΝΔ βρίσκεται εδώ και καιρό σε τροχιά εκλογών και σύντομα θα κληθεί και πάλι να κυβερνήσει τη χώρα και να την επαναφέρει στην κανονικότητα. Αυτά τόνισε μεταξύ Η ΝΔ βρίσκεται εδώ και καιρό σε τροχιά εκλογών και σύντομα θα κληθεί και πάλι να κυβερνήσει τη χώρα και να την επαναφέρει στην κανονικότητα. Αυτά τόνισε μεταξύ Rating: 0

Όταν μιλάει ο γιατρός !!!

Όταν μιλάει ο γιατρός !!!

Η ΝΔ βρίσκεται εδώ και καιρό σε τροχιά εκλογών και σύντομα θα κληθεί και πάλι να κυβερνήσει τη χώρα και να την επαναφέρει στην κανονικότητα. Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ημερήσια τοπική εφημερίδα ο Γραμματέας της ΝΟΔΕ Τρικάλων Γιάννης Κουτσονάσιος.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι ανίκανη να κυβερνήσει τη χώρα, η αξιολόγηση έχει αργήσει και κάθε μέρα που περνάει τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Η ΝΔ έχει πρόγραμμα ρεαλιστικό και κοστολογημένο και θα το εφαρμόσει με επιτυχία, όταν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, με προτεραιότητα στους τομείς της υγείας, της παιδείας, της εργασίας και της αγροτιάς.

Ως ΝΟΔΕ προγραμματίζουμε για το επόμενο διάστημα μια κεντρική πολιτική εκδήλωση στα Τρίκαλα και εντός των ημερών θα ανακοινωθεί η ταυτότητα του ομιλητή, τόνισε ο Γιάννης Κουτσονάσιος ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συγκρότηση του τοπικού «γαλάζιου» ψηφοδελτίου, λέγοντας πως είναι απαραίτητο να υπάρξει ανανέωση τουλάχιστον κατά 50%, ώστε να συνυπάρξουν αρμονικά το μείγμα μεταξύ του νέου και του έμπειρου, οπωσδήποτε όμως την τελική πινελιά θα την βάλει ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχόλια (5)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή