"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.9 C
Trikala

Έπαινος της ABB για smart πολυκατοικία στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ABB είναι ένας πολυεθνικός κολοσσός στους τομείς του Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού Διανομής και Εγκαταστάσεων, αλλά και του Βιομηχανικού Αυτοματισμού καθώς και των Συστημάτων Κίνησης και Ρομποτικής, με μια ιστορία πάνω από 130 χρόνια, και 105.000 εργαζόμενους σε περισσότερες από 100 χώρες. 

Η ίδια η πολυεθνική υπογράφει δημοσίευση, που ανάρτησε στην Ελληνική ιστοσελίδα της, για νεόδμητη πολυκατοικία στα Τρίκαλα, της εταιρείας ΕΚΦΡΑΣΗ του κατασκευαστή Δημήτρη Σιαφαρίκα.

To δημοσίευμα με τίτλο «Smart πολυκατοικία στα Τρίκαλα, με λύσεις ABB», αναφέρει:

«Η νέα τάση στην κατασκευή σύγχρονων κατοικιών βρίσκεται στην ενσωμάτωση λειτουργιών αυτοματισμού για όλες τις βασικές λειτουργίες της κατοικίας, με σκοπό να προσφέρουν ευκολία και άνεση στην καθημερινότητα των ιδιοκτητών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας είναι η νεόδμητη smart πολυκατοικία στα Τρίκαλα, που κατασκευάστηκε από την τεχνική εταιρία ΕΚΦΡΑΣΗ.

Τα 10 διαμερίσματα του πενταόροφου κτιρίου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αθανάσιου Μικρού και Πύρρας, συνδυάζουν το minimal design και τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά κατασκευής, με τη λειτουργικότητα που προσφέρει το σύστημα οικιακού αυτοματισμού ABB-free@home.

Το σύστημα ελέγχου εισόδου ABB Welcome δεν θα μπορούσε να λείπει από την κεντρική είσοδο αυτής της ιδιαίτερης σχεδιαστικά πολυκατοικίας, δίνοντας στους κατοίκους τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου της εξώθυρας από smartphones και tablets.».

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης