"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.7 C
Trikala

Αγκαζέ με τον Σκρέκα στο σουπερμάρκετ ο Μητσοτάκης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οπρωθυπουργός φαίνεται ότι έχει πάρει σβάρνα τα σουπερμάρκετ για να αποδείξει ότι η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να αντιμετωπίσει την ακρίβεια, παρά το γεγονός ότι τα μέτρα που έχει λάβει μέχρι σήμερα δεν έχουν αποδώσει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά και τις «αρρυθμίες» που προκάλεσαν οι άλλα αντ’ άλλων δηλώσεις για τις προσφορές και το «άδειασμα» του υπουργού Ανάπτυξης από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, πήγε βόλτα σε σουπερμάρκετ στην περιοχή της λεωφόρου Αθηνών. Είχε μαζί του και τον Κώστα Σκρέκα, φυσικά, προφανώς για να δείξει ότι όλα βαίνουν καλώς και τα περί «ξεκούρδιστης μπάντας» είναι «υπερβολές του κιτρίνου Τύπου».

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε «για την πορεία εφαρμογής της πρωτοβουλίας “Μόνιμη Μείωση Τιμής”, όπου πλέον έχουν ενταχθεί περισσότεροι από 868 κωδικοί προϊόντων που υπάγονται σε 37 κατηγορίες αγαθών, και για τη συνεχιζόμενη εφαρμογή του προγράμματος “Καλάθι του Νοικοκυριού”».

Επίσης, «είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους και πελάτες του καταστήματος».

Εμείς να του πούμε μόνο ότι τον Οκτώβριο ο πληθωρισμός των τροφίμων έτρεχε με 9,9% και πως οι τιμές δεν πέφτουν μόνο κοιτάζοντάς τες στο καρτελάκι στα ράφια. Χρειάζονται και άλλα πράγματα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ”Ήρθα πριν λίγες μέρες για πρώτη φορά και μου άρεσε” δήλωσε συγκινημένος ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης.
    Υ.Γ. Μία φορά …σουπερμαρκεταζής, για πάντα σουπερμαρκετατζής.

  2. Ο καταναλωτής με το άδειο καρότσι προσπαθεί να τους εξηγήσει ότι, με 15 το λάδι και 1 το ξίδι δεν κάνει 16 το λαδόξιδο. Επειδή δεν καταλαβαίνουν, τους δείχνει τι έχει μέσα το κεφάλι τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης