"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.7 C
Trikala

Αλήθειες, για το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο νομό Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έτοιμοι για πρόωρες εκλογές όποτε ο πρωθυπουργός το αποφασίσει, δηλώνουν τα τοπικά στελέχη της κομματικής οργάνωσης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, παρά τα όσα διαδίδουν “καλοθελητές” περί δυστοκίας στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου στα Τρίκαλα.


Κι αυτό γιατί οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η ανάλυση των πολιτικών διεργασιών του ευρύτερου προοδευτικού χώρου με όρους που αυτές πραγματοποιούνται στις αστικές παρατάξεις της χώρας(Ν.Δ – ΠΑ.ΣΟ.Κ) είναι εκ προοιμίου λανθασμένες και οδηγούν σε άτοπα συμπεράσματα η εκτιμήσεις.


Κύρια διαφοροποίηση στην αριστερά και συγκεκριμένα στη πολιτική συμπεριφορά των ψηφοφόρων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχέση με αυτούς των υπόλοιπων πολιτικών σχηματισμών του κέντρου και της δεξιάς όπως κατέδειξε η εκλογική αναμέτρηση του 2015, είναι ότι κρίνουν με διαφορετικά κριτήρια στη κάλπη.

Υποβαθμίζουν δηλαδή σε μεγάλο βαθμό τη σύνθεση του τοπικού συνδυασμού και τα όποια πρόσωπα μετέχουν σ`αυτόν, επιλέγοντας με βάση τις πολιτικές η τις προγραμματικές εξαγγελίες που πρεσβεύει το κόμμα σε κεντρικό επίπεδο.


Σίγουρο επίσης θεωρείται το γεγονός, ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α αναμένεται να εισπράξει εκλογικά κι ένα ποσοστό της δυσαρέσκειας των πολιτών για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο ζήτημα της ακρίβειας.

Εν κατακλείδι η πραγματικότητα διαψεύδει τις Κασσάνδρες και τα δημοσιεύματα στα Τρίκαλα που διαρρέουν ότι υφίσταται ζήτημα με το ψηφοδέλτιο στο νομό, αφού οι πρόθυμοι να μετέχουν σ`αυτό είναι σίγουρα πολλοί περισσότεροι από τους έξι που χρειάζονται.

Κώστας Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης