"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.9 C
Trikala

Αλβανία: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε νεαρό που παραβίασε το ωράριο κυκλοφορίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εξέγερση «μυρίζει» στην Αλβανία. Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε ένα νεαρό, που δεν σταμάτησε σε σήμα της περιπόλου, που ήθελε να τον ελέγξει επειδή παραβίασε το ωράριο κυκλοφορίας, που έχει επιβληθεί λόγω της πανδημίας.

Ο νεαρός επέστρεφε στο σπίτι του, αλλά δεν πειθάρχησε στις εντολές των αστυνομικών. Ένας απ΄ αυτούς τον πυροβόλησε, σχεδόν έξω από το σπίτι του. ‘Οταν έσκυψαν πάνω του οι αστυνομικοί, αλλά και οι γείτονες που άκουσαν τον πυροβολισμό ήταν αργά. Ο νεαρός ήταν ήδη νεκρός.

Σήμερα, χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και φωνάζοντας συνθήματα όπως, «Θέλουμε δικαιοσύνη», «Κάτω ο κομμουνισμός» και ζήτησαν την παραίτηση του υπουργού . Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών για να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους.

Στις συγκρούσεις που ακολούθησαν καταστράφηκε το χριστουγεννιάτικο δένδρο που βρισκόταν στην πλατεία των κυβερνητικών κτιρίων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλοί τραυματίες και από τους διαδηλωτές και από τους αστυνομικούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης