"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

Βαγγέλης Μπούτας: Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να δικαιωθούν τα αιτήματά τους εμφανίζονται οι αγρότες. 

«Την πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ που μας ξεκληρίζει δεν θα την αφήσουμε σε χλωρό κλαρί» δηλώνει ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας.

 «Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, το μπλόκο της Νίκαιας θα στηθεί και θα ενισχυθεί. Την πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ που μας ξεκληρίζει δεν θα την αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Ήδη, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο, είναι στημένα αγροτικά μπλόκα. Όλοι επιμένουμε πως τα αιτήματά μας είναι δίκαια και θα συνεχίσουμε να τα διεκδικούμε γιατί πρέπει να ζήσουμε» τόνισε.

 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδώ κολλαει το σλογκαν: του αλωνιου και του σαλονιου!
    Τα τιμαει τα παντελονια του ο Βαγγέλης και απέδειξε ότι είναι παντός καιρού και δεν μασαει!
    Τόσο στα βουλευτικα εδρανα όσο και στην αυλακια κινείται με ψηλά το κεφάλι βλέποντας τον αγροτη στα μάτια. Άφησε καλή σπορά ο Καπετάν Γιώτης!

    • Εντάξει παιδιά μια χαρά,αλλά τέλη φλεβάρη αρχές Μάρτη να το λήγουμε το πανυγηράκι οπώς γίνεται πάντα εδω και 25 χρόνια.
      Περυσι του πηγε ο μπουτας τσιπουρο του τσιπρα φετος τι εχει το προγραμμα…

  2. Ο αγώνας μας είναι συλλογικός και δεν είναι ατομική ή προσωπική υπόθεση κάποιου. Ο Βαγγέλης ο Μπούτας είναι ηγετική μορφή αυτών των αγώνων, μια θέση που την αξίζει με το σπαθί του και γι αυτό εμείς μέσα από τις μαζικές συλλογικές διαδικασίες στις κινητοποιήσεις και τα μπλόκα επιλέξαμε να είναι εκεί. Έτσι και οι συνάδελφοι αγρότες από την Καρδίτσα τον βγάζουν πρόεδρο στην Ομοσπονδία τους. Αν δε μας εκπροσωπούσε καλά και μας τα γυριζε δε θα τον βγάζαμε από εκεί που είναι…έτσι απλά… Αν το Βαγγέλη ή και οποιονδήποτε αλλον. Γιατί όπως λέει και ο ίδιος :οι αγωνιστές πρέπει να το ανανεώνουν το διαβατήριο καθημερινά στον αγώνα, δε μπορείς να το παίζεις αγωνιστής με από χρόνια ληγμενο διαβατήριο.
    Όσο για σένα φιλε Χάρη αυτά είναι ξένα πράγματα.Τρακτέρ ? και μπλόκα μάλλον μόνο απ την τηλεόραση και τον καναπέ θα τα είδες. Κι αν σου φαίνεται πανηγυράκι ο αγώνας μας έλα ένα βράδυ στη Νίκαια να νιώσεις το κρύο και την υγρασία του καμπου. Εκτός αν εσύ έχεις ζήσει αγώνες μεγάλους κι επαναστασεις λαμπρες κι ολα αυτά σου φαίνονται παιχνιδάκια κια πανηγυράκια.Τοτε έλα πάλι στη Νίκαια να μας διδαξεις την πειρα σου.Οπως και να χει φίλε Χάρη εμείς σύμμαχο σε θέλουμε κι ας μας κατακρινεις και λες και καμια κουβέντα παραπάνω. Το θέμα είναι εσύ αν θέλεις ν αφήσεις τη ζεστασιά του καναπέ και του καφενείου. Εσύ αποφασίζεις. Εμείς ξέρεις που είμαστε.

    • Μπράβο στον αγωνιστή “Αγρότης των Μπλόκων” Εδωσες την καλύτερη απάντηση στο Χάρη, και σε όλους εκείνους που απο τον καναπέ κάνουν την “κριτική¨ τους !!!! Ας έρθουν λοιπόν στα μπλόκα ;;; Τολμούν …. μάλλον ΟΧΙ. Ο καναπές είναι πολύ πιο αναπαυτικός !!! Εκ του καναπέως βεβαίως – βεβαίως ότι του φανεί του λωλοΣτεφανή !!!

  3. Είμαι γιος αγροτη απο την Πάτρα οποτε ξερω πολυ καλα τι σημαινει και χωραφι και μπλοκα οποτε οι εξυπναδουλες να σταματησουν για καναπεδες.
    Εγραψα κατι συγκεγκριμενο εδω και πολλα χρονια με ευθυνες των αγροπατερων
    ο αγωνας αυτος εχει ημερομηνια ληξης οπως και περυσι που ξαφνικα απο εκει που δεν συζηταμε του μπουτα με την κυβερνηση βρεθηκαμε στο ΜΑΞΙΜΟΥ και μετα απο 5 μερες το διαλυσαμε…απλα τα πραγματα
    Υ.Γ Ο τσιπρας με η χωρις γλυκανισο το πινει το τσιπουρο…

  4. Ακόμα χειρότερα αγαπητέ Χάρη αν είσαι αγροτοπαιδο…
    Θα έπρεπε να σεβοσουν τον αγώνα και τον ιδρωτα των ανθρώπων που σε αναθρεψαν!
    Για μια καρέκλα τα κάνεις όλα πέρα;

  5. Καταρχήν αν ήμουν βολεμένος θα επέλεγα την ανωνυμία και θα κρυβόμουν πίσω
    απο ψεύτικα ονοματα.
    Οσο για την καρεκλα δεν ξερω τι εννοεις εκτος αν μιλας για τις κυριλε καρεκλες του ΜΑΞΙΜΟΥ που κατσανε περυσι οι αγροτοπατερες
    Περιμενω απαντηση ο τσιπρας πινει τσιπουρο με η χωρις γλυκανισο…

  6. Αγαπητέ φίλε Χάρη,τα είπα και σε προηγούμενο σχόλιο,αλλά μάλλον δε θες να καταλάβεις…απλά θες να βγάζεις συμπεράσματα εκ του ασφαλούς.. Για το πότε θ αρχίσει και θα τελειώσει ένας κύκλος κινητοποιήσεων και τι δράσεις θα κάνει το αποφασίζουμε όλοι μαζί στα μπλόκα,στις συνελεύσεις της πανελλαδικής κτλ,στο ξαναπα δεν είναι υπόθεση του Μπουτα προσωπική…επίσης ο αγώνας μας είναι διαρκείας,γιατί εδώ και χρόνια βγαίνουμε στο δρόμο με σταθερότητα κι αν είχε πουληθεί ο αγώνας όπως υπονοείς δε θα ξαναβγαινε κανείς φέτος…όμως βγαίνουμε πάλι δυνατά…γι αυτό ο αγώνας μας δεν έχει ημερομηνία λήξεως όπως λες…
    Αν εσύ είσαι τόσο επαναστάτης που θες μπλόκα διαρκείας και 365 μέρες το χρόνο μπλόκο και δε σου φτάνει αυτό που κάνουμε,έλα στα μπλόκα να μας πεις πως γίνεται και να μας βοηθήσεις με την ασυμβίβαστη επαναστατικότητά σου,να μας δώσεις και δύναμη βρε αδερφέ,έτσι όλοι μαζί να βρούμε τον τρόπο,μέσα από τις διαδικασίες του αγώνα, εδώ που είναι η βράση και τώρα που κολλάει το σίδερο,αφού είσαι κι αγροτοπαιδο κι όχι κανας μπουλης.. Εδώ σε θέλουμε Χάρη.. είσαι με το φτωχό αγρότη ή λες κουβέντες για τα καφενεία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης