"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

Βόλος – Ολυμπιακός 0-4: Παρέλαση στο Πανθεσσαλικό

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μπροστά σε 15.000 οπαδούς του, ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με 4-0 και έφτασε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα τις τρεις σερί νίκες – Μπιέλ, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, Μπακαμπού και Ελ Αραμπί τα γκολ.

Μπαλάρα, τεσσάρα και τρίτο συνεχόμενο τρίποντο για τον Ολυμπιακό!

Οι Ερυθρόλευκοι, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, διέλυσαν τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με 4-0, για την 17η αγωνιστική της Super League. Μια εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, που έφτασε στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της, μετά το εντός έδρας 5-0 επί του Αστέρα Τρίπολης και το εκτός έδρας 2-0 επί του Ιωνικού.

Σήμερα, οι Πειραιώτες, έχοντας περισσότερους από 15.000 οπαδούς τους στο πλευρό τους, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με το… μαχαίρι στα δόντια και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπιέλ, ενώ στο 22’ διπλασίασαν τα τέρματα τους με μια ασύλληπτη γκολάρα του Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ. Πριν το ημίχρονο ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με τον Μπακαμπού και στο 75’ έβαλαν το… κερασάκι με τον Ελ Αραμπί.

Μια νίκη, που επιβεβαιώνει την ανοδική τους πορεία, με τον Μίτσελ και τους παίκτες του να συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης