"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

«Βόμβα» στην ΝΔ-Δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής ο Καραμανλής;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με το ieidiseis.gr  ο Κώστας Καραμανλής δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Ο πρώην πρωθυπουργός, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Βασίλη Σκουρή ο οποίος κάνει λόγο για μη αμιφισβητούμενες πληροφορίες, φέρεται να έχει λάβει τις οριστικές του αποφάσεις και μετά από μια μεγάλη θητεία στην ηγεσία της ΝΔ δεν θα θέσει υποψηφιότητα για τη νέα Βουλή!

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες εκείνο που απομένει είναι ο Κώστας Καραμανλής να επιλέξει το χρόνο δημοσιοποίησης της απόφασής του, η οποία προφανώς θα εξαρτηθεί και από τις ενδείξεις που θα υπάρξουν για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών.

Ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται προβληματισμένος και δυσαρεστημένος, ίσως και εξοργισμένος, για τα όσα συμβαίνουν στη μεγάλη συντηρητική παράταξη -την οποία ίδρυσε ο θείος του και επί τόσα χρόνια υπηρέτησε ο ίδιος- όχι μόνο για το θέμα των υποκλοπών, αλλά και για ορισμένα ακόμα μείζονα θέματα διακυβέρνησης. Δημοσίως, βεβαίως, θα προσπαθήσει να αποφύγει κάθε ευθεία κριτική στην ηγεσία (δεν το έπραξε μόνο στο θέμα των υποκλοπών, όπου κάποιος θα έπρεπε να διασώσει την τιμή της ΝΔ), ώστε να μην κατηγορηθεί για υπονόμευση και προκειμένου να μην του αποδοθούν ευθύνες για τη φθορά του κόμματος.

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Εάν είναι έτσι όπως τον περιγράφεις ΣΧΟΛΙΟ, τότε οφείλουν οι δεξιοί, μία συγγνώμη για την επταετία του στον κοσμάκη. Αλίμονο σου τότε, εάν έλεγες σε Νεοδημοκράτη κάτι για τον Κωστάκη. Ήτο κάτι σαν Θεός, όπως ο υιός του Κ. Μητσοτάκη σήμερα*. Κάθε τόσο άκουγες για σκάνδαλα, έβλεπες την τεράστια ανικανότητα του κράτους(π.χ. φωτιές, βανδαλισμούς), την διόγκωση του χρέους. Να ομολογήσουμε όμως, υπήρξε σοβαρότερος πολλών. Εδώ θα επισημάνω τον ρόλο της ”τάξεως” των νοικοκυραίων εν Ελλάδι, που ενθουσιάζεται τα μάλα με γόνους ”ονομάτων” της πολιτικής. Δέστε το και στον μικρόκοσμο μας, την πόλη μας δηλαδή. Μην παραξενευτείτε εάν σας πω, ότι αυτά είναι κατάλοιπα της μακρόχρονης βασιλείας στην χώρας μας. Οι Ιστορικοί είναι σαφείς: ενώ η κοινωνία αντιλαμβάνεται στην πράξη ότι ο τάδε θεσμός έφθινε, δεν την εξυπηρετεί, τον ”ανέχεται” επί 500 έτη περίπου. Μιλάμε για μεγάλη αδράνεια.
      * Εδώ μπορεί να πεταχτεί ο POLITIS, και να μας πει: Ποιον να ψηφίσουμε; Τον άλλον που δεν ξέρει …Αγγλικά;

      • Δεν είναι τυχαίο που οι καραμανλικοί συνεργάζονται με το ΣΥΡΙΖΑ και έκαναν τον Πάκη Πρόεδρο. Οι λαϊκιστές τα βρίσκουν μεταξύ του, είτε δεξιοί, είτε κεντρώοι, είτε αριστεροί.
        Αυτοί χρεωκόπησαν την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης