"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Γιαννίτσης (Όμηρος): Την πάθαμε από τεχνικό σφάλμα

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Μπερδεύτηκαν τα ρομπότ και έβαλαν το αγελαδινό τυρί στη συσκευασία της φέτας και τη φέτα στη συσκευασία του αγελαδινού», υποστήριξε ο εκ των ιδιοκτητών της Τρικαλινής γαλακτοβιομηχανίας Όμηρος Γιώργος Γιαννίτσης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Ζυγός» των Τρικάλων για την υπόθεση της νοθευμένης φέτας που εντοπίστηκε στη Γερμανία.

Μάλιστα ανέφερε ότι η ίδια η Όμηρος ενημέρωσε τον ΕΛΓΟ Δήμητρα και τις άλλες εποπτικές αρχές για το «βιομηχανικό λάθος» και η ίδια τους ζήτησε να προχωρήσουν στους ελέγχους.

Ο κ. Γιαννίτσης αρνήθηκε ότι η Όμηρος, κατά το διάστημα που της είχε αφαιρεθεί η άδεια παραγωγής συνέχισε να παράγει φέτα, ενώ σε ότι αφορά τις ποσότητες που κατασχέθηκαν στη Γερμανία τόνισε ότι ανέρχονται σε 10-12 τόνους, μέρος των οποίων καταστράφηκε επί τόπου και οι υπόλοιπες επέστρεψαν στην Ελλάδα. 

Αποκάλυψε επίσης ότι στο εργοστάσιο των Τρικάλων υπήρξε επιτόπιος αιφνιδιαστικός έλεγχος από αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Γερμανίας.

«Ξαναπήραμε την άδεια γιατί δεν είμασταν υπότροποι» δήλωσε για την απόφαση του ΕΛΓΟ Δήμητρα, υποστηρίζοντας ότι η άνοδος της Όμηρος ενόχλησε. Αναφερόμενος στο ύψος των πωλήσεων που έχει η εταιρεία του, είπε ότι ο τζίρος το 2019 ήταν περίπου 25 εκ. ευρώ, το 2020 37 εκ. ευρώ, και το 2021 υπολογίζει ότι θα φτάσει στα 45 εκ. ευρώ.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν τυχόν υποπτεύεται κάποιον ανταγωνιστή του για όσα συνέβησαν με τη φέτα Όμηρος στη Γερμανία, υπήρξε αρκούντως αινιγματικός λέγοντας «εγώ περπατάω στην πόλη κάτω από το φως της ημέρας και όχι νύχτα από γωνία σε γωνία …».

Ο Γιώργος Γιαννίτσης δεξιά, με τον αδερφό του και συνεταίρο Σωκράτη αριστερά

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης