"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

Γιώργος Μανώλης: Ο πρωθυπουργός που πιάστηκε στα πράσα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δεν νοείται ο Πρωθυπουργός να παραμένει στη θέση του μετά από όσα συνέβησαν, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ πια.

Ο Πρωθυπουργός που επέλεξε, ο ίδιος προσωπικά, να παραβιάσει ατομικές ελευθερίες και δικαιώματα, μετατρέποντας την ΕΥΠ σε ΚΥΠ, σε κομματική υπηρεσία πληροφοριών όπως εύστοχα είπε σήμερα στη Βουλή και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο Πρωθυπουργός που δεν διστάζει ακόμα και μετά από όλα αυτά να ξαμολυσει τα μαντρόσκυλα του στα δικά του ΜΜΕ για να κατηγορήσουν ως κομματικό όργανο τον Πρόεδρο μιας ανεξάρτητης αρχής που έπραξε το αυτονόητο. Που αποφάσισε να μην γίνει συμμέτοχος στην συσκότιση και τη συγκάλυψη.

Ο Πρωθυπουργός που πιάστηκε στα πράσα να παρακολουθεί την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, υπουργό της κυβέρνησης, αντίπαλο αρχηγό κόμματος και ποιος ξέρει ποσους ακομα, δεν μπορεί να παραμενει ακόμα στη θέση του. Διότι αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά για να τον οδηγήσουν σε παραιτηση , τότε τι θα μπορουσε ποτε να τον οδηγήσει?

Όταν ένας Πρωθυπουργός δεν παραιτειται κατόπιν όλων αυτών, το βάρος πεφτει στους βουλευτές, ακόμα και στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ας αναλάβουν έστω τώρα κάποιοι τις ευθύνες τους, πριν γίνουν συνένοχοι στην εκτροπή που συντελέστηκε, που όμοια της δεν υπήρξε ποτε σε χρόνια δημοκρατίας.

  • Ο Γιώργος Μανώλης είναι πρώην Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης