"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9 C
Trikala

Δήμαρχε “η πολιτική δεν είναι εικονική πραγματικότητα”!!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Καταλάβατε γιατί έγινε η πολυδιαφημισμένη επίσκεψη του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη, στα Τρίκαλα την προηγούμενη εβδομάδα;

Δεν είδα καμία εξαγγελία για τα Τρίκαλα, ούτε ανακοινώθηκε καμία μεταρρύθμιση που αφορά το νομό μας.

Άλλη μια χαμένη ευκαιρία που έγινε καθαρά για τους επικοινωνιακούς σκοπούς.

Πρόκειται για μια άχαρη εικονική πραγματικότητα.

Μη γελιόμαστε και μεταξύ μας, οι βόλτες ενός ικανότατου Υπουργού μαζί με τα μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης των Τρικάλων ούτε παράγουν πολιτική ούτε πρόκειται να βοηθήσουν στα προβλήματα του νομού μας.

Οι επισκέψεις αυτές και ο τρόπος που προβάλλονται από τη Δημοτική Αρχή αποσκοπούν μόνο στη δημιουργία εντυπώσεων.

Οι επικοινωνιακές φούσκες τελειώνουν πολύ γρήγορα.

Live your myth in Τrikala .

Κι όταν φυσήξει δυνατός άνεμος, το σύννεφο θα διαλυθεί οπότε, νομοτελειακά, θα πέσουμε.

Αν ήμουν στη θέση του και ήθελα να έχω τη στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα και όχι αυτή που μου παρουσιάζουν οι δεκάδες αυλοκόλακες που φωτογραφίζονται μαζί μου, θα συναντούσα απλούς ανθρώπους ώστε να μάθω τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία.

ΥΓ: Ακόμη θυμάμαι τη βόλτα με το ποδήλατο της Υφυπουργού Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνας Μιχαηλίδου, στα Τρίκαλα που ήθελε να δείξει πόσο φιλικά προς τον ποδηλάτη είναι τα Τρίκαλα που δεν έχουν ποδηλατοδρόμους.

Adriano

Ορθοπεταλιές Μιχαηλίδου Παπαστεργίου στα Τρίκαλα (βίντεο)

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Adriano, πριν γράψετε το κείμενο , δε διαβάσατε την εξαγγελία ότι τα Τρίκαλα θα προηγηθούν στο Ταμείο Ανάκαμψης, για Ψηφιακές Υπηρεσίες μέχρι το 2024, μαζί με τους 15 μεγάλους Δήμους πληθυσμού >100.000 ?
    Ενώ οι υπόλοιποι Δήμοι θα περιμένουν το νέο ΕΣΠΑ , με χρόνο ολοκλήρωσης το 2029?

    • Αναφέρεστε στο ρουσφέτι που ζήτησε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ. Πρόκειται για τους 16 δήμους με πάνω από 100.000 κατοίκους, συν τον δήμο Τρικκαίων (πληθυσμός: 81.355) του προέδρου της ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου, ο οποίος υπερπήδησε οκτώ συναδέλφους του δημάρχους σε δήμους με μεγαλύτερο πληθυσμό, ώστε να μπει εμβόλιμα στο πρόγραμμα. Ψάξτε το λίγο καλύτερα.

      • H αντιπολίτευση μπορεί να το λέει ρουσφέτι, ο Δήμαρχος να το λέει δικαίωση για τις πολιτικές υπηρεσίες μέχρι τώρα που ξεχώρισαν. Σημασία έχει ότι έγινε, δεν το ζήτησε απλά, οπότε για την πόλη είναι κέρδος και για την πολιτική τακτική, επιτυχία…

        • Αυτό να το πείτε στους οχτώ Δημάρχους που αδικήθηκαν κατάφορα αφού ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ τους υπερπήδησε με το ρουσφέτι ή τη δικαίωση για τις πολιτικές υπηρεσίες προκειμένου ο δήμος Τρικκαίων, παρότι έχει μικρότερο πληθυσμό, να ενταχθεί κατά προτεραιότητα στο πρόγραμμα (https://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/exypnes-poleis-oxeia-kritiki-dimarchon-ston-proedro-tis-kede-mas-ektheteis/).
          Να το πείτε και στα αρμόδια όργανα της Κομισιόν που χρηματοδοτεί τα προγράμματα ΕΣΠΑ για να δούμε τι θα σας απαντήσουν.

          • Το ΤΑ ΔΕΝ είναι ΕΣΠΑ, για να μοιραστεί με τα ίδια κριτήρια.
            Παίζει ρόλο η ωριμότητα και η επάρκεια για υλοποίηση, που έχουν οι μεγάλοι Δήμοι και οι προχωρημένοι Δήμοι. Ότι και να ισχυρίζεται η αντιπολίτευση, η πολιτική του Δημάρχου δικαιώθηκε, αφού επιλέχθηκε η πόλη στο ΤΑ.

  2. Σημασία έχει ότι ζούμε σε εικονική πραγματικότητα και η εικονική πραγματικότητα δυστυχώς μετατρέπεται σε πολιτική.

    Ας κοιτάξουν να συμμαζέψουν την πόλη και ιδιαίτερα το οδικό δίκτυο, διότι με τις παρεμβάσεις διαφόρων, αλλά και λόγω παλαιότητας εχει γεμίζει λακκούβες, με αποτέλεσμα να “σπάμε” καθημερινά τα οχήματά μας.

    • Οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης δεν είναι για λακούβες, οπότε δεν έχει νόημα να λέμε ότι θα έπρεπε να δωθούν εκεί.
      Αλλά εκτός από αποκατάσταση λακούβων με πόρους του Δήμου, δε βλέπω τι νόημα έχει να γίνει εκτεταμένη ασφαλτόστρωση, όταν σκάβεται όλη η πόλη από ΔΕΥΑΤ και παρόχους φυσικού αερίου και τηλε-επικοινωνιών.
      Αυτό θα πρέπει να γίνει μετά την ολοκλήρωση των υποδομών αυτών.

      • Άρα να καταργήσουμε τους δρόμους μέσα στα Τρίκαλα και να μην κυκλοφορούμε με τα αυτοκίνητα. Πάτε μέχρι τη Λάρισα ή την Καρδίτσα και δείτε τι δρόμους έχουνε.

        • Τα ίδια χάλια παντού, ακόμα φτιάχνουμε υποδομές στην Ελλάδα.
          Μόνο μπαλώματα μπορούν να γίνουν, μέχρι να τελειώσουν τα σκαψίματα.

      • Δεν αναφέρθηκα σε χρήματα του ΤΑ, αλλά στην κεντρική ιδέα της εικονικής “εξυπνης” πραγματικότητας….
        Κάντε μια γύρα στην περιοχή του νοσοκομείου ή της ευρύτερης πλατείας αγρότισσας (αλήθεια θα αποκατασταθεί το άγαλμά της;;;) κ θα διαπιστώσετε του λόγου το αληθές.
        Από managment επικοινωνίας καλά πάμε. Η καθημερινότητα του πολίτη, όμως, δεν καλύπτετσι με εξαγγελίες, αλλά με έργα ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ όπου χρειάζεται….
        Περί πραγματικότητας ή μη, ο λόγος…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης