"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Δημήτρης Κουρέτας με ντόμπρες και καθαρές κουβέντες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η απόφαση του Δημήτρη Κουρέτα να στηρίζει τις κυβερνητικές αποφάσεις, όταν αυτές, σύμφωνα με τον ίδιο, βοηθούν τη Θεσσαλία, και να βγαίνει καθαρά απέναντί της  όταν κρίνει το αντίθετο, δημιουργεί ήδη ένα διαφορετικό μοντέλο λειτουργίας της διοίκησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ωστόσο δεν είναι αυτό το σημαντικό στον τρόπο λειτουργίας του νέου συστήματος, το οποίο αντανακλά την πολιτική φιλοσοφία αλλά και την ιδιοσυγκρασία του νέου Περιφερειάρχη.

Το πιο σημαντικό είναι η απόφασή του να λειτουργήσει πολιτικά με καθαρούς όρους δημοκρατίας.

Πριν λίγα μόλις εικοσιτετράωρα, σε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στον Βόλο, συζητήθηκε το πολύπαθο θέμα της ΑΓΕΤ και του LNG, παρουσία όσων πολιτών επιθυμούσαν να παραβρεθούν, αλλά και να τοποθετηθούν.

Επί τέσσερις περίπου ώρες ο λόγος δόθηκε, ο διάλογος άνοιξε και το όργανο ψήφισε αρνητικά, υιοθετώντας την πρόταση Κουρέτα, στην ανάπτυξη επιχειρηματικού πάρκου από την εταιρεία ΑΓΕΤ Ηρακλής όσο και για την εγκατάσταση σταθμού LNG εντός του Παγασητικού.

Υπενθυμίζω πως στο πρόσφατο παρελθόν το ίδιο θέμα “συζητήθηκε” παρουσία των ΜΑΤ και με επεισόδια που οδήγησαν και σε προσαγωγές.

Λ.Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης