"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

Δημοσκόπηση Alco: Επιδεινώνεται η ακρίβεια – Αλαζονεία καταλογίζουν στην κυβέρνηση πάνω από 6 στους 10 – Οι αναποφάσιστοι και οι διαρροές

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η κατάσταση με τις τιμές στα βασικά αγαθά επιδεινώνεται λένε πάνω από 7 στους 10 πολίτες, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

Ειδικότερα, το 72% των πολιτών θεωρούν ότι η κατάσταση με την ακρίβεια έχει επιδεινωθεί, ενώ το 63% συμφωνεί με την αντιπολίτευση που κατηγορεί την κυβέρνηση ότι συμπεριφέρεται με αλαζονεία.

Κανένα κόμμα δεν μπορεί να προσφέρει αξιόπιστη εναλλακτική διακυβέρνησης λέει το 44%, ενώ ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 13%, μία μονάδα μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, αν και υπολείπεται στην πρόθεση ψήφου στην ίδια μέτρηση.

Το προφίλ των αναποφάσιστων αναλύθηκε επίσης στη δημοσκόπηση της Alco. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν οι αναποφάσιστοι ψήφισαν:

41% τη ΝΔ

12% τον ΣΥΡΙΖΑ

9% ΠΑΣΟΚ

8% Σπαρτιάτες

Δημοφιλέστεροι υπουργοί είναι ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης. Ακολουθούν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα αποτελέσματα της συσπείρωσης των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 34% απαντά ότι το ενδιαφέρουν αρκετά οι ευρωεκλογές, το 24% πολύ, το 30% λίγο και το 12% καθόλου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης