"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.7 C
Trikala

Δικαίως η κυβέρνηση φοβάται το ξέσπασμα της νεολαίας περισσότερο από την πανδημία – του Κώστα Κωστούλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι φοιτητές διαδήλωσαν ειρηνικά παίρνοντας τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα. Σκοπός ήταν να διαμαρτυρηθούν για το πρόσφατο νομοσχέδιο για την παιδεία. Το Υπουργείο Παιδείας επέλεξε να καταθέσει ένα νομοσχέδιο που αφορά μείζονα ζητήματα της εκπαίδευσης σε καιρό πανδημίας και με τον κόσμο κλεισμένο στα σπίτια του.

Μην ξεχνάτε πως καμία κυβέρνηση δεν εκλέγεται εν λευκώ. ‘Έχει χρέος στην κοινωνία σύμφωνα με το Σύνταγμα.

Ένα κράτος δικαίου δίνει προτεραιότητα στην χρηματοδότηση της παιδείας και της έρευνας. Δυστυχώς είμαστε τελευταίοι σε αυτούς τους τομείς με τραγικά αποτελέσματα για το μέλλον της χώρας μας. Στη δεδομένη στιγμή λογικά η κυβέρνηση αποσκοπεί να πολώσει την κοινή γνώμη με τα ευαίσθητα εκπαιδευτικά ζητήματα.

Προσωπικά είμαι περήφανος και γεμάτος ελπίδα βλέποντας νέους ανθρώπους να διεκδικούν τα όνειρά και το μέλλον τους.

Γι’ άλλη μια φορά σας παρακαλώ αφήστε τη νεολαία που βιώνει μια πρωτοφανή κρίση έξω από τα μικροπολιτικά σας παιχνίδια.

Κώστας Κωστούλας

«Θεσσαλών Δρώμενα» : Κώστας Κωστούλας με τον Eυρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου στην TRT

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. “Οι φοιτητές διαδήλωσαν ειρηνικά παίρνοντας τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.”- Oλες οι συγκεντρώσεις πλήθους, είναι εστίες υπερμετάδοσης

    Η κυβέρνηση εφαρμόζει το πρόγραμμα με το οποίο εκλέχθηκε. Οι πολίτες ψηφίζουν, η σιωπηρή πλειοψηφία που βλέπει μειοψηφίες μερικών χιλιάδων στους δρόμους, εκφράστηκε με εκατομύρια ψήφους…

    Είμαστε τελευταίοι σε Ερευνα και Χρηματοδότηση, διότι έχουμε ένα μοντέλος ανάπτυξης που μας χρεοκόπησε και που υπάρχει και στα ΑΕΙ. Χωρίς αξιολόγηση πραγματική του έργου τους, χωρίς συνεργασίες με αγορά, αλλά με κομματικοποίηση και οικογενειοκρατία.

    Η νεολαία εκφράζεαι εδώ και χρόνια στις φοιτητικές εκλογές και καταψηφίζει τους αριστεριστές και λαϊκιστες. Η νεολαία φεύγει στο εξωτερικό λόγω της ανεργίας από το αποτυχημένο κρατικίστικο μοντέλο των ελλειμάτων και αναξιοκρατίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης