"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.3 C
Trikala

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι κατηγορούμενοι στο κύκλωμα που χορηγούσε έναντι αμοιβής διπλώματα οδήγησης στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ολοκληρώθηκε σήμερα η απολογία των εννέα κατηγορούμενων για την υπόθεση έκδοσης παράνομων αδειών οδήγησης στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Τρικάλων.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας συμφώνησαν να αφεθούν και οι εννιά κατηγορούμενοι ελεύθεροι υπό περιοριστικούς όρους: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα και κατάθεση χρηματικού ποσού ως εγγύησης.

Να θυμίσουμε ότι συνελήφθησαν επτά υπάλληλοι της υπηρεσίας Μεταφορών- Επικοινωνιών Τρικάλων  που εμπλέκονται στην υπόθεση και δύο ιδιοκτήτες σχολών οδηγών, οι οποίοι «λάδωναν» τους υπαλλήλους για να εξασφαλίσουν την επιτυχία των πελατών τους.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα που πραγματοποίησε τις τελευταίες μέρες η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, από την οποία διαπιστώθηκε ότι το κύκλωμα δρούσε τουλάχιστον από το 2017, ενώ αδιάσειστα στοιχεία προκύπτουν από τον Δεκέμβριο του 2019.

Συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι χορηγούσαν μια μέρα πριν από τις εξετάσεις για διπλώματα και πιστοποιητικά, τις ερωτήσεις στους δύο ιδιοκτήτες σχολών οδηγών και έτσι οι υποψήφιοι είχαν από πριν έτοιμες τις απαντήσεις, ενώ σε άλλες περιπτώσεις τους υποδείκνυαν τις απαντήσεις οι εξεταστές κατά την διάρκεια των εξετάσεων.

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Χα..το βύσμα το γράφει με γιώτα….(δανεικό από τον Μαυρογιαλούρο).
      Υ.Γ. Τα πλαστά διπλώματα θα τα πάρουν πίσω ή αυτοί θα μάθουν να οδηγούν στην καμπούρα μας;Δεν είναι προϊόντα αποδοχής εγκλήματος; Δεν είναι συμμετοχή σε απάτη; Είναι γονείς αυτοί, που έδωσαν τα χρήματα για να αποκτήσει ο κανακάρης το δίπλωμα; Μετά θα κλαίει η κάθε μάνα στο μνήμα (η Παναγιά τι φταίει;)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης