"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.9 C
Trikala

Ελληνικό WaterGATE: Την Τετάρτη η «μάχη των αρχηγών» στη Βουλή

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την Τετάρτη ορίζεται όπως όλα δείχνουν η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών στη Βουλή που ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας για το μείζον σκάνδαλο των υποκλοπών.  

Tο Μαξίμου θα ενημερώσει τον πρόεδρο της Βουλής για την ημερομηνία της διεξαγωγής της συζήτησης και με τη σειρά του ο Κώστας Τασούλας θα ενημερώσει τους εκπροσώπους των κομμάτων.

Ο πρωθυπουργός έχει επιλέξει τη σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον για παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ επί των ημερών του, σε μια εμφανή προσπάθεια να θολώσει τα νερά και να φανούν όλοι ίδιοι. Σε αυτό, άλλωστε, στοχεύει και η απόφασή του η Εξεταστική Επιτροπή που θα συσταθεί για να ερευνήσει τις παρακολουθήσεις Ανδρουλάκη και Κουκάκη, θα εξετάσει την περίοδο από το …2012 και μετά!

Είναι σαφές, πάντως, πως ακόμα και έτσι πολλά χαρτιά από όλες τις πλευρές θα μείνουν κρυφά για να χρησιμοποιηθούν αργότερα, καθώς η μάχη που ξεκινά την Τετάρτη είναι η αρχή ενός «πολέμου» στο τέλος του οποίου τίποτε δεν θα είναι όπως πριν.

Γι΄ αυτό, άλλωστε, και το Μαξίμου βρίσκεται σε νευρική κρίση!

ΥΓ: Ειρωνεία: Στη συζήτηση στη Βουλή δεν θα συμμετάσχει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, αν και βασικό πρόσωπο στις παρακολουθήσεις, αφού δεν είναι βουλευτής! Ι

Β. Σκ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης