"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.9 C
Trikala

ΕΤΗΣΙΟΣ ΕΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

eranos

Ξεκίνησε ήδη από 6 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου ο φετινός Έρανος της Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, που θα διεξαχθεί από τις ενορίες της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Ομάδες εθελοντριών κυριών θα περιέλθουν τις οικίες, προκειμένου να παραλάβουν το προϊόν της αγάπης του καθενός, σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, στην οποία οι ανάγκες των εμπερίστατων συμπολιτών μας διογκώνονται. Η οικονομική συμβολή όλων θα δώσει στην Τοπική μας Εκκλησία τη δυνατότητα να συνεχίσει  και να ενισχύσει το πολύπλευρο φιλανθρωπικό της έργο, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: την καθημερινή προσφορά μερίδων φαγητού σε απόρους, την φιλοξενία στο γηροκομείο Μεγάλων Καλυβίων 30 ηλικιωμένων, τις υποτροφίες απόρων φοιτητών μας, την προσφορά τροφίμων, φαρμάκων και οικονομικών βοηθημάτων σε απόρους μέσα από το Γενικό, αλλά και τα ενοριακά Φιλόπτωχα Ταμεία.

Στην δύσκολη περίοδο που διερχόμαστε, ο φετινός Έρανος της Αγάπης θα αποδείξει ότι εμείς οι Έλληνες μπορούμε ενωμένοι να προσφέρουμε ελπίδα, αγάπη και συμπαράσταση σε συνανθρώπους μας, που έχουν πραγματική ανάγκη.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης