"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.4 C
Trikala

Ε-ε-ε-ερχεται

lafarm

Σχετικά άρθρα

Είναι εντελώς ουτοπικό να πιστεύουμε ότι θα ξυπνήσουμε μια μέρα και ο κόσμος των τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας θα είναι γεμάτος αγάπη.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Τρέλης λέει ότι “το σκέφτεται” αν θα συνεχίσει.

Να αισθάνεται κούραση ή αηδία; Μάλλον κλάταρε !!

 Όλα δείχνουν ότι χρέη νέου Προέδρου θα αναλάβει ο ευφυέστατος και πολυμήχανος Γιάννης Κουτσονάσιος.

Τα άλλα δύο μεγαλοστελεχη της ΝΟΔΕ, ο Γιώργος Καρανάσιος δεν μπορεί γιατί έχει πολλές υποχρεώσεις με την Περιφερειακή Ενότητα ενώ ο Χρήστος Τρικάλης έχει αναλάβει το σπουδαίο έργο να αναβαθμίσει την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Εκτός και αν οι δεξιοί προτιμήσουν μία προεδρία με άρωμα γυναίκας οπότε μπορεί να κληθεί η κ Μάνη Γιαννωτάκη μετά τη σπουδαία αγωνιστική προσφορά της στο Εργατικό Κέντρο αλλά και τις συνεχείς εξορμήσεις της σε εκκλησίες, μοναστήρια, λιβάνια, παπάδες, δοξολογίες και εσπερινούς.

Για όλα τα παραπάνω Κουτσονάσιος δαγκωτο!!!

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κι όμως ο Κουτσονάσιος έστρωσε το ΚΥ Πύλης και αναβαθμίστηκε σε επίπεδο υπηρεσιών. Ίσως αποδειχθεί ταλέντο και στην προεδρεία της τοπικής ΝΔ.

  2. Σε ευχαριστούμε πολύ trikkipress που μας διασκεδάζεις ,με τα συχνά δημοσιεύματα που ανεβάζεις με αυτόν τον “γίγαντα” της ιατρικής και της πολιτικής ,τον
    Κατσιονάσιο..

  3. Τότε είναι που δεν θα πατάει ποτέ στο ΚΥ Πύλης.. Η φωτογράφηση με τους θαυμαστές/τριες του, θα γίνεται στην Ασκληπιού και θα τηρηθεί αυστηρά η λίστα αναμονής..

  4. Πόση τυχερή είναι η ΝΔ που βρήκε τον αντικαταστάτη του Τρέλλη,στο πρόσωπο του Κουτσονάσιου?σε αυτή την χώρα τελικά,κανένας δεν πάει χαμένος…

  5. Ανίκανος ο Τρέλης. Ούτε μια κάρτα δεν έχει στείλει τώρα στις γιορτές.Όχι να κάνει παρεμβάσεις για σοβαρά ζητήματα.Λυπούμαστε πως το κατάντησε το κόμμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης