"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9 C
Trikala

Η χοροεσπερίδα της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε) Τρικάλων ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Τρικάλων, με κεντρικό ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ.

Στελέχη και φίλοι του κόμματος γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα δίνοντας το βροντερό παρόν και τα ανάλογα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

Το τρίπτυχο – σύμφωνα με τους διοργανωτλες – της άψογης εκδήλωσης ήταν η αισιοδοξία, τα χαμόγελα και η συμμετοχή, ενώ αρκετά μέλη και φίλοι της ΝΔ αναγκάσθηκαν να φύγουν γιατί δεν βρήκαν θέσεις.

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

Ο ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ έγινε δεκτός θερμά από τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος, έδωσε το σύνθημα νίκης στις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν και μίλησε για «έλλειψη επαφής της κυβέρνησης με την πραγματικότητα που αποτυπώθηκε με τρόπο κωμικοτραγικό πριν λίγες μέρες. Τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας πανηγύριζε για την υποτιθέμενη επιστροφή στην ανάπτυξη, η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε ύφεση. Σπάνια η πραγματικότητα εκδικείται τόσο άμεσα».

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι: «Είναι σαφές ότι η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο σε αυτή την πορεία προς τον γκρεμό. Όσο περισσότερο παραμένει αυτή η κυβέρνηση, τόσο μεγαλύτερη ζημιά κάνει στον τόπο. Τόσο περισσότερο ανεβαίνει ο λογαριασμός για την επόμενη κυβέρνηση και πάνω απ’ όλα για τους πολίτες και τη χώρα».

Υπογράμμισε ακόμη ότι η παράταση της αβεβαιότητας έχει, δυστυχώς, μεγάλες αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία, για να διευκρινίσει: «Επενδύσεις δεν προχωράνε, θέσεις εργασίας δεν δημιουργούνται. Ποιος θα προχωρήσει ακόμα και την πιο μικρή επιχειρηματική πρωτοβουλία όταν βλέπει την αγορά έρμαιο μιας ανίκανης, ιδεοληπτικής κυβέρνησης; Δεν είναι τυχαίο πού το τελευταίο τετράμηνο του 2016, ήταν το χειρότερο τέταρτο τετράμηνο της 20ετίας από άποψη οικονομικής ανάπτυξης».

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

Ο ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ επεσήμανε επίσης ότι: «Είναι σαφές ότι η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο σε αυτή την πορεία προς τον γκρεμό. Όσο περισσότερο παραμένει αυτή η κυβέρνηση, τόσο μεγαλύτερη ζημιά κάνει στον τόπο. Τόσο περισσότερο ανεβαίνει ο λογαριασμός για την επόμενη κυβέρνηση και πάνω απ’ όλα για τους πολίτες και τη χώρα. Ως ΝΔ δεν σκοπεύουμε να κάνουμε το λάθος να γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ νο2, δηλαδή να υποσχεθούμε τα πάντα και να μην κάνουμε τίποτα. ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΛΙΓΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ. Η Ελλάδα δεν είναι καταδικασμένη να είναι μια χώρα β’ κατηγορίας της Ευρώπης. Χωρίς ελπίδα και προοπτική. Ελπίδα για αυτόν τον τόπο υπάρχει. Μόνο που είναι η ελπίδα της αλήθειας. Η ελπίδα της αλήθειας είναι η σημαία του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ».

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ κατέστησε σαφές: «Γνωρίζουμε καλά, όπως το γνωρίζουν πλέον και οι περισσότεροι Έλληνες, ότι δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές εξόδου από την κρίση. Για να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη πρέπει να γυρίσουμε οριστικά την πλάτη στον λαϊκισμό και τη δημαγωγία.

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

Να κάνουμε την επανάσταση της υπευθυνότητας και της κοινής λογικής, στηρίζοντας την επιχειρηματικότητα και προσελκύοντας επενδύσεις, για να δημιουργήσουμε πλούτο και θέσεις εργασίας. Θέλουμε, λοιπόν, να κάνουμε μια καινούρια αρχή με ενωμένους τους Έλληνες. Διδαγμένοι από τα δικά μας λάθη, αλλά και από τα λάθη των άλλων, θέλουμε να δώσουμε τον πόλεμο της δικής μας γενιάς. Με μια κυβέρνηση των καλύτερων, που θα είναι ουσιαστικά μια Εθνική Ελλάδος, θα κινηθούμε γρήγορα και αποφασιστικά για να αλλάξουμε το κλίμα και να βάλουμε πάλι μπροστά τη μηχανή της οικονομίας.

Η Νέα Δημοκρατία είναι εκ των πραγμάτων η μόνη ελπίδα για την Ελλάδα. Ξέρουμε ότι οι ευθύνες που πέφτουν στους ώμους μας είναι βαριές. Με λίγα λόγια και πολλή δουλειά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό να τα καταφέρουμε».

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

Τον ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ προλόγισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΓΙΩΤΗΣ, ο οποίος αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τον υψηλό προσκεκλημένο, τονίζοντας ταυτόχρονα πως «ο κ. Χατζηδάκης είναι ο κύριος συντάκτης του κυβερνητικού προγράμματός μας, που έχει ως στόχο την έξοδο της χώρας από την κρίση».

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Γραμματέας της ΝΟΔΕ Τρικάλων ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΝΑΣΙΟΣ.

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΡΕΚΑΣ, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, οι Δήμαρχοι Τρικκαίων ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, Καλαμπάκας ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΝΑΝΗΣ, Πύλης ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΑΒΑΣ, Φαρκαδόνας ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕΡΙΒΑΚΗΣ, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΡΑΝΤΖΑΣ, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΧΥΤΟΥΔΗΣ, η Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Θεσσαλίας ΛΕΝΑ ΚΟΠΑΝΟΥ, ο Τομεάρχης Οργανωτικού της Ν.Ο. Τρικάλων ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ, δημοτικοί και περιφερειακοί Σύμβουλοι, πρώην Βουλευτές και Πολιτευτές της ΝΔ, στελέχη και φίλοι του κόμματος, καθώς και εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων του Νομού.

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν κοιμούνται από χθες το βράδυ στο ΣΥΡΙΖΑ !
    Με τέτοια εκδήλωση βλέπω τον Σιμορελη να τους χορηγει ηρεμιστικα!
    Τον Σάκη Παπαδόπουλο να τους μετρά την πίεση κσι την Παναγιώτα Δριτσελη να τους φτιάχνει βαλεριανα!
    Ερε Μπιρσιμ που τους χρειάζεται !
    Σαν κατηχητικο ήταν. Ο παπα Κουμπης έλειπε να τους τραγουδήσει: τα χριστιανοπουλα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης