"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.2 C
Trikala

Θα τον τρελάνει τον Μητσοτάκη ο Κουρέτας – Πρόσκληση στους Ολλανδούς να έρθουν στη Θεσσαλία

lafarm

Σχετικά άρθρα

“Σηκώνει το γάντι” στο Μαξίμου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας.

Προσκαλεί με επιστολή του την ολλανδική εταιρεία HVA να παρουσιάσει και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας το master plan για τη αντιπλημμυρική θωράκισή της, παρουσία και της επιστημονικής ομάδας που έχει συσταθεί για τον ίδιο λόγο από τον κ. Κουρέτα.

Μια επιστολή που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και ο κ. Κουρέτας δεν είχε προσκληθεί, επομένως και δεν ήταν παρόν, όταν έγινε η παρουσίαση του master plan από τους Ολλανδούς στον Πρωθυπουργό.

Στην επιστολή του ο κ. Κουρέτας επισημαίνει πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας παρακολουθεί με τεράστιο ενδιαφέρον τις προτάσεις για την ανασυγκρότηση της περιοχής μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Σ’ αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η μελέτη της εταιρείας HVA που παραδόθηκε πρόσφατα στον Πρωθυπουργό.

Με δεδομένο το θεσμικό ενδιαφέρον της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αλλά και την αγωνία των κατοίκων της περιοχής για το μέλλον, ο περιφερειάρχης προσκαλεί την εταιρεία να παρουσιάσει τη δική της μελέτη στην Περιφέρεια και την επιστημονική της ομάδα, την Τρίτη 12 Μαρτίου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, προκειμένου – όπως τονίζει – να αναλυθούν σε βάθος οι προτάσεις της HVA και να διερευνηθεί διεξοδικά το οικονομικό κοινωνικό και παραγωγικό αποτέλεσμα στο οποίο οι προτάσεις αυτές οδηγούν.

13 ΣΧΟΛΙΑ

    • Θα ήθελα αλήθεια να είχες ονοματεπώνυμο, να δω ποιός είσαι εσύ που κρίνεις αυτούς τους ανθρώπους για το τι καταλαβαίνουν και το τι όχι. Αλλά τόσο στοχευμένα που αναφέρεσαι σε αυτούς δεν χρειάζεται να ψάξω πολύ. Δέκα νοματαίοι είστε που δεν το χωνέψατε ακόμα, όσοι ήσασταν και στον Σπυρόπουλο την Κυριακή.

  1. Ο,τι ακριβώς κατάλαβε και ο Κούλης με την παρέα του… αγαπητή “Απορία “. Τουλάχιστον εδώ θα υπάρχει κι ένας περιφερειάρχης και με γνώσεις και με διάθεση και με τιμιότητα.

  2. Κατά αρχάς δεν υπάρχει δημοκρατια στο θέμα,ο Μητσοτακης είναι εδικός για φιέστες, αλλά αυτή τη φορά απέτυχε μπροστά στα μάτια των πλημμυροπαθών, Αίσχος,έξω….από την παράγκα.

  3. “Φοβάμαι αυτά που γίνονται για μένα χωρίς εμένα “Παρουσίαση του master plan των Ολλανδών στον Πρωθυπουργό χωρίς την παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας!!!

  4. Οι κατάλληλοι άνθρωποι στις απαιτητικές θέσεις!!! Αυτό συμβαίνει με τον κ Κουρέτα!!!

  5. Μετά για ποια αποκεντρωμένη Διοίκηση μιλάμε; για ποιο διαμοιρασμό εξουσιών; Αλλά ακόμη και να μην καλέστηκε ο κ.Κουρετας στην Αθήνα θα έπρεπε να έχει υπάρξει ήδη ενημέρωση η αμέσως επόμενη επίσκεψη των Ολλανδών να είναι με τον κ.Κουρετα στη περιφέρεια Θεσσαλίας.Καλως έκανε ο κ.Κουρετας και πήρε τη πρωτοβουλία από μόνος του.Καλο είναι όταν προκύπτουν τέτοια μεγάλα μεγάλα προβλήματα σε ένα τόπο να παραμερίζεται η κομματική απόχρωση του καθενος

  6. Εύχομαι στον κο. Κουρέτα, υγεία δύναμη υπομονή για να καταφέρει να κάνει το έργο του, παρόλες τις τρυκλοποδιές και λοβιτούρες. Ο κόσμος είναι μαζί του. Εντός και εκτός περιφέρειας!!!

  7. Καλημέρα σας. Λέμε ότι έχουμε αντιπροσωπευτική δημοκρατία. Ολιγαρχία έχουμε με την επίφαση του κοινοβουλευτισμού.
    Η πολιτικοί μας και ο πρωθυπουργός έχουν προσωπική ατζέντα. Διαπλέκονται με ολιγάρχες και τις ομάδες τους. Η κοινωνία είναι στο περιθώριο. Από μας εξαρτάται να αλλάξουμε την κατάσταση.

  8. Ωραία πρόταση κύριε περιφερειάρχη την είχες και εσύ έτοιμοι την λύση ΝΑ ΤΡΥΠΉΣΕΙΣ το Βουνό και να τα διοχετεύει στο Αιγαίο δηλαδή δίπλα από τον Ρακοπόταμο να τα κάνετε και εκεί σαν τα μούτρα σας όλοι να φάτε θέλετε σε αυτοιν την χώρα αφήστε την λίμνη εκεί που ήτανε πάντα να ξανά τράβηξει ο υδροφόρος ορίζοντας και να αποζιμηοσεται τους ανθρώπους όπως πρέπει γιαυτα που έχασαν γιατί το λάθος με την αποξήρανση εσείς η πολιτική το κάνατε για τα ψιφαλακια , όσο για τα βαμβάκι όταν πλέων δεν θα έχεις νερό έλα να τα ξαναπούμε. Όσο για τους πολίτες πρέπει να ξυπνήσουν πριν να είναι πολύ αργά και δεν θα έχει μείνει κανείς σε αυτήν χώρα εκτός από… ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

    • Παίστα Τέλη. Τους πιράζοι οι λοίμνι τόρα. Άνται να ροίξουν χρίματα στιν αγωρά για απωζιμοιόσις στω μπαμπάκη. Τω τούναιλ τους μάραναι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης