"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.7 C
Trikala

Ικανοποιητική η προσέλευση εκδρομέων στο Νομό Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

elati

Ικανοποιητική είναι η πληρότητα στα καταλύματα των ορεινών χωριών της περιοχής μας, με αρκετούς εκδρομείς να προτιμούν φέτος βουνό από θάλασσα για τον Δεκαπενταύγουστο.

Σε Ελάτη, Περτούλι και στο Νεραϊδοχώρι τα καταλύματα προτιμήθηκαν από εκδρομείς από όλη τη χώρα ενώ το ίδιο συμβαίνει και στην πλευρά του Ασπροποτάμου. Όπως αναφέρει και ο επιχειρηματίας και αντιδήμαρχος τουρισμού Πύλης κ. Στέφανος Καλαμαράς, «Παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι έχει ταυτιστεί με τη θάλασσα, είναι πολλοί αυτοί που με αφορμή το σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστου επιλέγουν τη δροσιά του βουνού για να περάσουν κάποιες ημέρες ξεγνοιασιάς. Έχουμε λοιπόν αρκετό κόσμο, όχι όπως άλλα χρόνια, ωστόσο η κατάσταση κινείται ικανοποιητικά για τα δεδομένα της εποχής. Οι επιχειρηματίες της περιοχής είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε όσο το δυνατό καλύτερες υπηρεσίες».

Σε ότι αφορά τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν, ο καιρός αναμένεται σχετικά αίθριος με πιθανή βροχόπτωση σήμερα το βράδυ στην περιοχή της Πύλης. Ωστόσο αύριο Κυριακή αναμένεται μία από τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

ΕΡΕΥΝΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης