"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13 C
Trikala

Κάτοικοι του δήμου Τεμπών έκλεισαν τον παράδρομο στο Μακρυχώρι – Διαμαρτύρονται για τους μετανάστες σε Αμπελάκια και Καστρί

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το ‘παν και το έκαναν! Αμέσως μετά τη λήξη του επεισοδιακού δημοτικού συμβουλίου Τεμπών για την έλευση μεταναστών σε Αμπελάκια – Καστρί Λουτρό, η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων μαζί με κατοίκους της περιοχής έσπευσαν στον παράδρομο στα διόδια Μακρυχωρίου και προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη του δρόμου.

Παρόντες τόσο ο δήμαρχος Γιώργος Μανώλης με τους αντιδημάρχους του όσο και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος Τεμπών, Κώστας Κολλάτος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η συντηρητικοποίηση, ο ρατσισμός, ο μισανθρωπισμος και ο εκφασισμος της κοινωνίας και των ανθρώπων, όσο πάει και βαθαίνει. Είναι δηλωτικό και αντανακλά τον αυταρχισμό και ολοκληρωτισμού της εξουσίας. Όσοι διαμαρτύρονται και ξεσηκώνονται εναντίον των προσφύγων – μεταναστών, ΑΔΥΝΑΤΟΎΝ να δουν ότι την ζωή τους, το έθνος, τον πολιτισμό και την συνείδηση τους , τα καταστρέφουν και τα αλλοιώνουν οι εξουσίες και οι κυβερνήσεις, οι τράπεζες και οι πολυεθνικές, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ, η Κομισιόν και οι στρατοί, όπου οι πόλεμοι και οι κρίσεις γίνονται για τα συμφέροντα τους. Η εθνικοφροσυνη, ο ρατσισμός και ο εθνικισμός είναι το πέπλο που καλύπτει τα πραγματικά αίτια της εξαθλίωσης της ζωής των πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης