"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9 C
Trikala

Καλαμπακιώτισσα Πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μία Καλαμπακιώτισσα θα προεδρεύει στο εξής του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης μετά από τις πρόσφατες δημαιρεσίες.

Πρόκειται για τη δικηγόρο Καλυψώ Γούλα, η οποία εκλέχθηκε στο αξίωμα μετά από πρόταση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Η κ. Γούλα έλαβε 30 ψήφους υπέρ, ενώ στην κάλπη βρέθηκαν επίσης 12 λευκά και 5 άκυρα ψηφοδέλτια.

Πατέρας της ήταν ο Γεώργιος Γούλας, ένας εκ των μεγαλύτερων δικηγόρων της Θεσσαλονίκης, ενώ παππούς της ήταν ο στρατιωτικός Αντώνης Γούλας.

 

Γυναικοκρατούμενο Προεδρείο

Το Προεδρείο του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης είναι γυναικοκρατούμενο, καθώς γυναίκες εκλέχτηκαν και στις άλλες δύο θέσεις, Αντιπροέδρου και Γραμματέως.

«Είναι γυναικοκρατούμενο το συμβούλιο, πρωτιά για τη Θεσσαλονίκη και πρόεδρος γυναίκα, κάτι που με βαραίνει ακόμη περισσότερο με τη λογική ότι το έργο που καλούμαστε να κάνουμε μέχρι το 2019 θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα», δήλωσε η νέα πρόεδρος Καλυψώ Γούλα, η οποία ευχαρίστησε το Σώμα για την εκλογή της. Έκανε λόγο για μια νέα θέση με μεγάλο βάρος, ενώ αναφέρθηκε με θετικά λόγια στο έργο του πρώην προέδρου Παναγιώτη Αβραμόπουλου. «Μέχρι το τέλος της θητείας μας θα κάνουμε καλούς διαλόγους θα έχουμε και αντιπαραθέσεις, σίγουρα όμως θα υπάρχει και ισορροπία», υπογράμμισε.

Δίνοντας το στίγμα της σημείωσε ότι θα συνεχιστεί «μια κατά βάση και δημοκρατική διαδικασία για να ακούγονται αυτοί που θέλουν να βάζουν τα προβλήματα και οι συμπολίτες μας να ακουστεί η φωνή τους».

εφημερίδα ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης