"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.6 C
Trikala

Κασσελάκη μόνο με Χάϊδο θα δεις προκοπή

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με τις εξελίξεις στο Συριζα και την αποχώρηση της “ομπρέλας” τα πράγματα δυσκολεύουν για την αξιωματική αντιπολίτευση και για τον νέο αρχηγό του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

Παρ’ολα αυτά οι πιστοί ακόλουθοι του Κασσελάκη είναι αυτοί που ευελπιστούν να οδηγήσουν αυτόν και το κόμμα προς την δόξα.

Σε αυτή τη δύσκολη ανηφόρα τα πρωτοπαλίκαρα του Σύριζα έχουν ορθώσει ανάστημα και είναι σε ετοιμότητα να τα βάλουν με την Δεξιά.

Ευτυχώς που ο Κασσελάκης έχει και τον Γιάννη τον Χάιδο, έναν φιλόδοξο και γεμάτο όρεξη νέο, να τον ακολουθεί και να τον στηρίζει σε αυτόν τον αγώνα που έχει μπροστά του

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σιγά μη μείνει ο Χάϊδος με τον Κασσελάκη .. μόλις έλθουν τα πρώτα γκάλοπ που θα δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μονοψήφιο ποσοστό(%),πρώτος θα την κάνει ο Χάϊδος..

  2. Διαπιστώνω μια δυσκολία στον Χάϊδο, να τον ακολουθήσει τον Κασσελάκη..μήπως θα πρέπει να μπει σε ταχύρυθμο πρόγραμμα βελτίωσης της φυσικής του κατάστασης??

  3. Τώρα που στα γκάλοπ το ΠΑΣΟΚ ,έχει μεγαλύτερο ποσοστό (%) από τον ΣΥΡΙΖΑ, βλέπω τον Χάϊδο να μετανοεί και να επιστρέφει δριμύτερος στο ΠΑΣΟΚ..είπαμε!ο Χάϊδος πάει σε όποιο κόμμα,αρκεί να βγει βουλευτής… Δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος για αυτόν στην ΝΔ , διαφορετικά μέσα σε ένα βράδυ θα γινότανε θερμός οπαδός του Μητσοτάκη..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης