"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.5 C
Trikala

Κουτσονάσιο, Κουτσονάσιο είσαι εδώ ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

O πρόεδρος της τοπικής ΝΔ Γιάννης Κουτσονάσιος συνοδεύει παντού τις επισκέψεις κλιμακίων ανά το νομό, πλην της σημερινής επίσκεψης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη στην επιχείρηση «Χοιροφάρμ» του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα. 

Όπως επισημαίνει ο Μάκης Παπαγεωρίου: 

Απαράδεκτο… μεγάλη εμπάθεια… απών ο προεδρος της ΔΕΕΠ από περιοδεία υπουργού… που ακούστηκε… πολύ αντέξαμε… περάσανε οι βουλευτικές εκλογές… ήρθε η ώρα ο προσωρινός προεδρος της ΔΕΕΠ ο οποίος δεν ξέρουμε αν έχει την αποδοχή της βάσης του κόμματος γιατί δεν ειναι εκλεγμένος αλλά διορισμένος να προβεί σε εκλογές είτε προβλέπονται είτε δια παραιτήσεως του ώστε να λάβει την σχετική εντολή με πλειοψηφία…

 

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σοβαρή πρόταση: να βάλετε για (όχι ως) Πρόεδρο το ΣΧΟΛΙΟ. Είναι ο κατάλληλος δεξιός. Όλα του Κούλη τα βλέπει σωστά και τα συγκρίνει με αυτά του Αλέξη. Πχ. τις φωτιές. Του έγραψα ένα γράμμα αναμμένο- κορωμένο αλλά το site το …γκούρλωσε, διότι ανέφερα μία σπάνια ιδιότητα της …γιαγιάς μου.
    Υπενθύμιση: Καλέ κύριε ΣΧΟΛΙΟ, να σας ενημερώσουμε. Δεν είναι πια πρωθυπουργός ο Αλέξης. Προυσφάτους*, το 2019 έγιναν εκλογές και βγήκε ο Μητσοτάκης. Και εφέτος το Μάιο(του 2023 δηλαδή) έγιναν πάλι εκλογές και βγήκε πάλι ο Μητσοτάκης. Ακολούθησαν τον Ιούνιο νέες και ξανα-βγήκε ο Μητσοτάκης. ΔΕΝ παραλάβατε καμένη γη(πλην του Ματιού), εσείς προσπαθείτε να την …κάψετε( ολάκερη την υπόλοιπη), βοηθούντων των καμένων μυαλών στην Ελληνική Επικράτεια.
    * Από τον αξέχαστο ενωμοτάρχη Καρακώστα (Νίκος Τσούκας).

  2. Ο ” ΤΣΑΡΟΣ’ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΝΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΔ ΠΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΧΟΛΗ……….Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ……..

  3. ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1982…(ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΓΕΩΡΓΟΛΙΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΟ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ)…Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΝΗΚΑΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ “ΦΤΎΝΟΥΜΕ ” ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ 1981-1989).

    • Βασιλη ήπιες κάτι?
      Αν ήσουν στο κόμμα θα ήξερες ότι τον Προεδρο της ΔΕΕΠ τον στεφανωσε ο μακαριτης ο Γεωργολιος και του βαπτισε και το πρωτο το παιδι.

  4. Απο πατέρα δεξιό είναι ο σημερινός πρόεδρος ιδρυτικό μέλος της Τ.Ο ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ τότε και μια ζωή με τον Γεωργολιο…ξυπνά Βασίλη….

  5. ΦΙΛΕ ΠΟΡΤΙΝΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ. Ο ΣΗΜΕΡΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ 1998 ΕΠΙ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΛΙΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ. ΜΙΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ. ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΆΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΗΤΡΩΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.ΑΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΕΠΑΝΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΟΝΝΕΔ…ΠΟΙΟΝ ΕΒΑΛΕ ΠΡΟΕΔΡΟ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΑΒΈΡΩΦ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΕ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΝΟΤΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ…

  6. Ο άνθρωπος είναι το αντιπροσωπευτικό δείγμα όλων των δεξιών.Ποιον άλλον να έβαζαν δηλαδή;; Μόλις σκεφτείς ΝΔκράτη αυτός σου έρχεται στο μυαλό.Θες από εξυπνάδα;θες από τοποθέτηση και εκφορά λόγου;θες από επίπεδο;Ολοι οι άλλοι είναι πιστά αντίγραφα.Ευγε Γιάννη……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης