"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.9 C
Trikala

Κώστας Καλδάρας : ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ [Να σου δώσω μια να σπάσεις, αχ βρε κόσμε γυάλινε]…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αφού δεν μπορούν να προσλάβουν αστυνόμους για να επιβλέπουν και τις ηχογραφήσεις των τραγουδιών μας, στέλνουν τα τραγούδια και τους δημιουργούς στην αστυνομία και μάλιστα στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία!

Αύριο 11/02 κατατίθεται νομοσχέδιο με το οποίο όχι μόνο θα λογοκρίνεται ένα τραγούδι ή θα αφαιρείται από το διαδίκτυο, αλλά ο δημιουργός του όπως κι ο χρήστης θα διώκεται ποινικά.

Στο νομοσχέδιο αυτό (άρθρο 8) επεκτείνεται ο ευρωπαϊκός τρομονόμος (άρθρα 187α, 187β). και απαγορεύει οποιοδήποτε υλικό που ανεβαίνει στο διαδίκτυο από δημιουργό – καλλιτέχνη ή ακόμα και από οποιοδήποτε χρήστη «να εμπεριέχει υποκίνηση σε βία ή μίσος & δημόσια πρόσκληση σε τρομοκρατικό έγκλημα».

Με αυτό το νόμο, ο οποιοσδήποτε “πυροβολημένος” υπουργός, δικαστής, μπάτσος, μπορεί να καταγγείλει το μισό τουλάχιστον ελληνικό τραγούδι. Αυτό δεν είναι άρωμα χούντας…Είναι η χούντα.

Υ.Γ. Διάλεξα για υπότιτλο τον στίχο από το “Γυάλινο Κόσμο” του πατέρα μου, για να τον καταγγείλω για υποκίνηση σε βίαιες ενέργειες. Έτσι, υπηρετώντας τον νόμο, ξεκινάω από την οικογένεια μου, για να φτάσω και σε άλλους υποκινητές τρομοκρατικών εγκλημάτων, όπως ο Βαμβακάρης, ο Ζαμπέτας, ο Θεοδωράκης, ο Λοΐζος, ο Μικρούτσικος και να φτάσω στους σύγχρονους συναδέλφους μου, τον Μάλαμα, τον Αλκίνοο, τον Αγγελλάκα και να καταλήξω να καταγγείλω και τον εαυτό μου… “Καθρέφτες και όνειρα, δυο πόρτες σπασμένες, στου κόσμου τα όρια γυρεύουν δραπέτες…” αφού με ενημέρωσαν ότι το σφύριζε ο Κουφοντίνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης