"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.4 C
Trikala

Μητσοτάκης για Ικαρία: Πληγώθηκαν οι πολίτες – Δεν θα επαναληφθεί

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην παραδοχή ότι το γεύμα στην Ικαρία πλήγωσε τους πολίτες προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Για Ικαρία: Κάτι έγινε λάθος

Μιλώντας για για το γεύμα της Ικαρίας ο Κ. Μητσοτάκης είπε ότι η εικόνα αδίκησε την ουσία τω προθέσεών του και πως προφανώς ως εκ τούτου, κάτι έγινε λάθος. Δεσμεύτηκε δε ότι δεν θα επαναληφθεί και θα ληφθούν σχετικά μέτρα στις επόμενες περιοδείες. «Αν η μόνη κριτική που μπορεί να μας ασκήσει είναι η ταράτσα της Ικαρίας, τότε κάνουμε κάτι καλά» είπε αναφερόμενος στην ποιότητα της αντιπολιτευτικής κριτικής. Υπενθύμισε δε ότι και ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει γεύμα σε εστιατόριο με φορείς όπου υπήρχαν πολλά άτομα, αλλά κανείς από τη ΝΔ δεν το έκανε θέμα. «Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά» είπε.

Πάντως, παραδέχθηκε ότι «θα δεχθώ απόλυτα ότι η εικόνα η οποία παρουσιάστηκε πλήγωσε τους πολίτες και αδίκησε και την ουσία της επίσκεψης. Αν για την Ικαρία συζητάμε αυτό και όχι τα υπόλοιπα, κάποιο λάθος έγινε. Σας διαβεβαιώνω, δεν θα επαναληφθεί»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης