"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.4 C
Trikala

Κώστας Τζέλας: Στην Καρδίτσα πλημμυρίσαμε γιατί δεν έχει γίνει κανένα αντιπλημμυρικό – αρδευτικό έργο τα τελευταία χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην Καρδίτσα πλημμυρίσαμε γιατί τα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει κανένα αντιπλημμυρικό – αρδευτικό έργο, σημείωσε ο Κώστας Τζέλας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ), μιλώντας το πρωί της Κυριακής σε εκπομπή του «Mega».

Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, συνέχισε, το καλοκαίρι δεν έχουμε νερό να ποτίσουμε τις καλλιέργειές μας και τον χειμώνα να πνιγόμαστε. Δίνοντας την εικόνα της καταστροφής, σημείωσε ότι εκτός απ’ τις απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, χιλιάδες στρέμματα καλλιεργήσιμων προϊόντων παραμένουν θαμμένα κάτω από τις λάσπες, 12.500 αιγοπρόβατα και 500 περίπου βοοειδή έχουν πνιγεί, 30.000 μελισσοσμήνη έχουν χαθεί, ενώ πλημμύρισαν σπίτια, καθώς και πολλά μαγαζιά στην Καρδίτσα και στο κέντρο της πόλης.

Κανονικά τώρα, πρόσθεσε, θα έπρεπε να μαζεύαμε το βαμβάκι και να εισπράτταμε χρήματα για να ζήσουμε. Τώρα, κατέληξε ο Κ. Τζέλλας, είμαστε «επί ξύλου κρεμάμενοι».

Δείτε το βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης