"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.4 C
Trikala

Η μάχη για την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Με το βλέμμα στο 2023

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Μάχη» σώμα με σώμα θα δοθεί το επόμενο χρονικό διάστημα ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τα πρόσωπα που θα επιλεγούν από τους κομματικούς μηχανισμούς για να ηγηθούν των ψηφοδελτίων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο Κώστας Αγοραστός, σε συνέντευξή του πριν από πέντε μήνες, ανακοίνωσε επισήμως οτι θα διεκδικήσει για ακόμα φορά την ανανέωση της θητείας του.

Την ίδια ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δέχεται εισηγήσεις προκειμένου να κατεβάσει στον στίβο της Περιφέρειας τον σημερινό δήμαρχο Τρικκαίων για δεύτερη θητεία Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος εκλέχθηκε πρόσφατα και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Ο κ. Παπαστεργίου είναι ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει αρκετά από τα χαρακτηριστικά που θα ήθελα η σημερινή κυβέρνηση να διαπνέουν την πολιτική της γραμμή, αφού πρόκειται για έναν πολιτικό με πιο κεντρώο προφίλ

Βέβαια, το μεγάλο ερωτηματικό είναι τι θα γίνει με τον Κώστα Αγοραστό, αφού δεν υπάρχει διάθεση να τον “αδειάσουν”, ύστερα και απο το τελευταίο επιτυχημένο ποσοστό που του έδωσε το εισιτήριο εκλογής από την πρώτη Κυριακή.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Πρωθυπουργού, υπάρχει η σκέψη να του προταθεί η συμμετοχή στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που θα θεωρηθεί αναβάθμιση για τον ίδιο.

Στην αρένα της Περιφέρειας Θεσσαλίας όμως φαίνεται οτι μπαίνει και ο πρώην Ανεξάρτητος Έλληνας, νυν ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης.

Πληροροφίες αναφέρουν οτι η Κουμουνδούρου ήδη “μετράει” με δημοσκοπήσεις την πιθανότητα ο γνωστός δικηγόρος να ηγηθεί του ψηφοδελτίου του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλία.

Στο τραπέζι του κομματικού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ έχει πέσει και το όνομα του Απόστολου Παπατόλια, ο οποίος προς το παρόν διαψεύδει κάθε ενδιαφέρον ανάμειξης, αλλά και της Μαρίνας Χρυσοβελώνη, λόγω πενταετούς εμπειρίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η οποία όμως “βλέπει” το Κοινοβούλιο ως τον επόμενο στόχο της με τις “ευλογίες” του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης