"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

Λάρισα : «Αντύπα ζεις εσύ μας οδηγείς»

lafarm

Σχετικά άρθρα

kileler

Φόρο τιμής και ενός λεπτού σιγή κράτησαν οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας μπροστά από το μνημείο του Μαρίνου Αντύπα, του αγωνιστή των κολίγων στο Κιλελέρ. Οι αγρότες ξεκίνησαν συντεταγμένα από το μπλόκο της Νίκαιας όπου βρίσκονται εδώ και 26 ημέρες στο δρόμο για τη διασταύρωση της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Βόλου με Κιλελέρ, προκειμένου να την αποκλείσουν όπως είχαν αποφασίσει στην χθεσινή τους συνέλευση.

Trakter Kileler
Agrotes Kileler
Tsiotras Kileler
Περνώντας μπροστά από το μνημείο του Κιλελέρ, σταμάτησαν, παρέταξαν τα τρακτέρ μπροστά από το μνημείο, φώναξαν συνθήματα, «Αντύπα ζεις εσύ μας οδηγείς», «Στα μπλόκα της αγροτιάς να σπάσει της κυβέρνησης ο τσαμπουκάς» και αμέσως μετά αναχώρησαν και πάλι συντεταγμένα για το σημείο όπου παρέταξαν τα τρακτέρ πάνω στη παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου, προκαλώντας μπλακ άουτ στην κυκλοφορία των οχημάτων.
Kileler trakter dromos
Ο αποκλεισμός διήρκησε δύο ώρες και εντάσσεται στην κλιμάκωση του αγώνα, όπως επεσήμαναν στις δηλώσεις τους οι επικεφαλής του μπλόκου της Νίκαιας. Η κλιμάκωση του αγώνα περιλαμβάνει αύριο για δύο ώρες κατάληψη των ΔΟΥ Θεσσαλίας, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.
Agrotes dromos Kileler

?????????????

?????????????

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας κ. Βαγγέλης Μπούτας επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για τον διασπασμό που επιδιώκουν στο αγροτικό κίνημα, τονίζοντας ότι» αυτοί που βιάζονται να συναντηθούν με την κυβέρνηση είναι οι ίδιοι που αποχώρησαν από τον αγώνα και το 2009.
Mpoutas Diloseis Nikaia
Kileler dromos trakter
Εμείς δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε. Θα συνεχίσουμε κλιμακώνοντας τον αγώνα και με άλλες δράσεις έως του η κυβέρνηση σκύψει πάνω στα προβλήματα μας. Αν αποσύρει το ασφαλιστικό και το φορολογικό, τότε θα δεχθούμε να πάμε να συζητήσουμε μαζί της. Εμείς λαγοί δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε. Άλλοι είναι οι λαγοί και μάλιστα ζυγίζουν 120 κιλά και με δυο ποδάρια».

ert.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης