"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18 C
Trikala

Μαρίνα Κοντοτόλη: Εκτός προγράμματος αποκατάστασης το Γυμνάσιο Μεγάλων Καλυβίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αναφορά προς  τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κατατέθηκε σήμερα από τη Βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Μαρίνα Κοντοτόλη, ζητώντας να απαντήσει στη Βουλή, αναφορικά με τον ανεξήγητο αποκλεισμό του πλημμυρόπληκτου Γυμνασίου Μ. Καλυβίων από τη λίστα των προς αποκατάσταση σχολείων, εξαιτίας των πλημμυρών του Daniel.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει o Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου  Μ. Καλυβίων Τρικάλων, τα Μεγάλα Καλύβια κατατάχτηκαν με απόφαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στα καθολικά πλημμυροπαθή χωριά. Το Γυμνάσιο Μ. Καλυβίων πλημμύρισε και υπέστη σοβαρές ζημιές στις ισόγειες αίθουσες και στον εξοπλισμό του.

Εύλογα, επομένως, αναρωτιούνται και ζητούν απαντήσεις πώς αποκλείεται το Γυμνάσιο από το μνημόνιο που υπέγραψε το Υπ. Υποδομών και Μεταφορών για την αποκατάσταση των ζημιών του. Ερώτημα που δεν έχει λογική απάντηση,  όταν στη λίστα των σχολείων εντάσσονται σχολεία, όπως της πόλης του Δομοκού, που δεν ανήκουν καν στις πλημμυρόπληκτες περιοχές ή αποκλείονται σχολεία του Ν. Λάρισας που πλημμύρισαν ολοσχερώς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης