"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.7 C
Trikala

Μεγάλη απώλεια για την αυτοδιοίκηση – Γιάννης Κουτσονάσιος : Δεν θα ξανακατέβω υποψήφιος στον Δήμο Πύλης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δεν θα ξανακατέβει υποψήφιος στο Δήμο Πύλης ο Γιάννης Κουτσονάσιος, λόγω ασυμβίβαστου με την ιδιότητα του διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πύλης. Η περιφέρεια και ο Κώστας Αγοραστός φυσικά και αρέσει. Δεν ξέρω βέβαια αν θα πάω εκεί, ή αν υπάρχουν και εκεί αντίστοιχα ζητήματα. Είναι νωρίς ακόμα και είναι όλα ανοιχτά. Tάδε έφη ο ανεπανάληπτος Γιάννης Κουτσονάσιος.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έφυγε ο πονοκέφαλος από τον Χήρα και πήγε στον Μιχαλάκη.
    Τελικά χωρίς Κουτσονάσιο στα κοινά θα κλείσουν τα μισά site ενημέρωσης.

  2. Τυχερή η ιατρική επιστήμη, που τελικά αυτή επέλεξε να υπηρετήσει ο Κουτσονάσιος .. Αν και η Νάτσινα θα έχει χάσει τον ύπνο της,φοβούμενη μη μεταπηδήσει ο Κουτσονάσιος στην περιφέρεια…

  3. Απαλλαγμένος πλέον από τις αυτοδιοικητικές υποχρεώσεις , θα παραδίδει καθημερινά, μαθήματα πρωτοβάθμιας υγείας και υπόσχεται ότι θα μετατρέψει το ΚΥ Πύλη ς σε παράρτημα του HARVARD!! Περισσότερες πληροφορίες επί της Ασκληπιού..

  4. Ευτυχώς στην ζωή μας υπάρχεις και εσύ και έχουν με κάτι να ασχολούνται τα ηλεκτρονικά site… Αντί να τα πληρώνεις, κανονικά πρέπει να σε πληρώνουν…

  5. Η γκλίτσα που κρατάει ο Κουτσονάσιος ετσι και βγει στην δημοπρασία θα έχει ανεκτίμητη αξία..Τύφλα να εχει το στέμμα της βασίλισσας Ελισάβετ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης